Manchester United vs Burnley – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United spenderade enorma belopp under sommaren på nya spelare och det har betalat sig bra för laget. Om inte annat bevisas det av deras nuvarande andraplats är långt bättre än förra säsongens sjätteplats. Trots alla stjärnor och dyra värvningar så räckte det inte till mot Bristol från andradivisionen som slog ut Manchester United får Ligacupen.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I den förra matchen mot Leicester såg allt bra ut och när Leicester drog på sig ett rött kort trodde nog alla att tre poäng skulle tillfalla Manchester United. Men Leicester som kallas rävarna som aldrig ger upp gav sig inte. De gjorde ett sent mål och matchen slutade 2-2.

Bortalaget Burnley

Burnley kommer inte sälja sig billigt. De har spelat väl över deras kapacitet och har nu slagläge på Europaspel nästa säsong. En bidragande orsak till detta är deras bortaspel som är tvärtom mot förra säsongen och är nu väldigt bra. Förra säsongen så förlorade man så fort bortaplan kom på tal och det var det som nästan gjorde så att de fick lämna Premier League.

Då var hemmamatcherna det som räddade laget kvar i Premier League. Men i år fungerar alltså både borta- och hemmaspelet för Burnley.

Så här tänker vi

Två lag som har skickliga försvarsbackar och bra centralt mittfält gör att vi tror det blir målsnålt. Vi väljer att spela Under 2.5 mål till oddset 2.10 hos Unibet

Vårt speltips: Under 2.5 mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com