Manchester United vs Burnley – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United spenderade enorma belopp under sommaren på nya spelare och det har betalat sig bra för laget. Om inte annat bevisas det av deras nuvarande andraplats är långt bättre än förra säsongens sjätteplats. Trots alla stjärnor och dyra värvningar så räckte det inte till mot Bristol från andradivisionen som slog ut Manchester United får Ligacupen.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I den förra matchen mot Leicester såg allt bra ut och när Leicester drog på sig ett rött kort trodde nog alla att tre poäng skulle tillfalla Manchester United. Men Leicester som kallas rävarna som aldrig ger upp gav sig inte. De gjorde ett sent mål och matchen slutade 2-2.

Bortalaget Burnley

Burnley kommer inte sälja sig billigt. De har spelat väl över deras kapacitet och har nu slagläge på Europaspel nästa säsong. En bidragande orsak till detta är deras bortaspel som är tvärtom mot förra säsongen och är nu väldigt bra. Förra säsongen så förlorade man så fort bortaplan kom på tal och det var det som nästan gjorde så att de fick lämna Premier League.

Då var hemmamatcherna det som räddade laget kvar i Premier League. Men i år fungerar alltså både borta- och hemmaspelet för Burnley.

Så här tänker vi

Två lag som har skickliga försvarsbackar och bra centralt mittfält gör att vi tror det blir målsnålt. Vi väljer att spela Under 2.5 mål till oddset 2.10 hos Unibet

Vårt speltips: Under 2.5 mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com