Manchester United vs Burton Albion – Liga Cupen

Hemmalaget Manchester United

Det har gått lite ett drygt år sedan José Murinho tog över Manchester United och det är nu han kan skörda frukten av sitt jobb. Manchester United spelar allt bättre och mer som ett lag vilket får oss att tänka på fornstora dagar med Sir Alex vid rodret. Förra året spelade Manchester United in rekordmånga oavgjorda matcher men de förvärv som de har gjort under sommaren har gjort susen och nästan transformerat laget.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Även om det var lite kämpigt i Premier League för Manchester United under förra säsongen så gick det riktigt bra för dem i Liga Cupen och de är regerande mästare. Laget är i bra form och Romelu Lukaku är i grym form och det återstår att se om han får göra ett eller flera mål i dagens match.

Bortalaget Burton Albion

Burton Albion är inget stryklag och de är inne i en bra formkurva just nu vilket bevisas av att de slog Fullham med 2-1 i söndags vilket var vinst nummer tre av sex möjliga. Problemet för Burton Albion har varit att de har spelat sina sämsta matcher mot det bästa motståndet i andraligan och dagens motståndare är ett ännu svårare lag att vinna över.

Så här tänker vi

Vi tror att Burton Albion trots fin form kommer få det svårt mot Manchester United och väljer att spela Manchester United -2.5 mål till oddset 1.75 hos Leo Vegas

Vårt speltips: Manchester United -2.5 mål hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar