Manchester United vs Burton Albion – Liga Cupen

Hemmalaget Manchester United

Det har gått lite ett drygt år sedan José Murinho tog över Manchester United och det är nu han kan skörda frukten av sitt jobb. Manchester United spelar allt bättre och mer som ett lag vilket får oss att tänka på fornstora dagar med Sir Alex vid rodret. Förra året spelade Manchester United in rekordmånga oavgjorda matcher men de förvärv som de har gjort under sommaren har gjort susen och nästan transformerat laget.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Även om det var lite kämpigt i Premier League för Manchester United under förra säsongen så gick det riktigt bra för dem i Liga Cupen och de är regerande mästare. Laget är i bra form och Romelu Lukaku är i grym form och det återstår att se om han får göra ett eller flera mål i dagens match.

Bortalaget Burton Albion

Burton Albion är inget stryklag och de är inne i en bra formkurva just nu vilket bevisas av att de slog Fullham med 2-1 i söndags vilket var vinst nummer tre av sex möjliga. Problemet för Burton Albion har varit att de har spelat sina sämsta matcher mot det bästa motståndet i andraligan och dagens motståndare är ett ännu svårare lag att vinna över.

Så här tänker vi

Vi tror att Burton Albion trots fin form kommer få det svårt mot Manchester United och väljer att spela Manchester United -2.5 mål till oddset 1.75 hos Leo Vegas

Vårt speltips: Manchester United -2.5 mål hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com