Manchester United vs Charlton – Speltips EFL Cup Kvartsfinal

MaCasemiro Man United speltips Charlton EFL Cupnchester United vill fortsätta sin fina form när de ställs mot Charlton i EFL Cup semifinal. Det kan bli en högintressant match där det återstår att se vilket lag ten Haag ställer upp med. Manchester United har sju raka segrar i alla turneringar och är nu en match från att nå semifinal i Carabao Cup. Skulle de misslyckas mot en klubb i League 1 vore det givetvis en katastrof utan dess like. Charlton slog överraskande ut Brighton i åttondelsfinalen men att de skulle kunna hota Man Utd på Old Trafford ser vi som osannolikt vilket oddsen hos svensk betting också visar.

Datum: 10 januari 2023
Avspark: 21:00
Arena: Old Trafford (Manchester)
Domare: J Gillett (Österrike)

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på EFL Cup

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Manchester United vill bryta titeltorkan

Manchester United hoppas kunna bryta titeltorkan som varat lite för länge med tanke på klubbens historia. Ska de vinna EFL Cup behöver de först ta sig förbi Charlton. League 1-klubben ska inte vara något problem för ett formstarkt United som har sju raka segrar i alla turneringar. Frågan är dock vilken startelva som mönstras. Det kan bli att det luftas en hel del från laget.

Charlton hoppas kunna överraska

Charlton ligger på tolfte plats och hade en gräddfil i EFL Cup fram till åttondelsfinalen. Där stod de dock för en rejäl bragd och slog ut Brighton. Men att de skulle kunna rå på United är det nog ingen som tror, oavsett vilket lag hemmalaget ställer på banan.

Blir en högintressant match

Charlton kommer att vara nöjda så länge det står 0-0 och säkerligen ligga med defensiven intakt. Men att de skulle kunna hota ett av de mest formstarka lagen i Premier League är osannolikt. Vi tror att United vinner klart. Därför spelar vi Manchester United som vinnare av bägge halvlekar till oddset 1,50 hos Betsafe.

Vårt speltips: Manchester United vinner båda halvlekar till oddset 1,50 hos Betsafe.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på EFL Cup

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller