Manchester United vs Chelsea – Premier League

TConte vs Mourinhooppmöte i Premier League när tvåan Manchester United tar emot fyran Chelsea på Old Trafford i Manchester. Det ska bli intressant att följa matchen på planen men frågan är om inte matchen mellan José Mourinho vs Antonio Conte är det som blir höjdpunkten att följa. De båda tränarna har haft stora dispyter och ett ordkrig har pågått en längre tid. Nu ställs två storlag mot varandra med hela världen som åskådare.

Hämta din bonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Manchester United:

Många höjde på ögonbrynen när de såg Uniteds elva mot Sevilla i Champions League tidigare i veckan. Stjärnan Paul Pogba började på bänken och det ryktas att det skurit sig mellan Mourinho och Pogba. Tack vare Herreras skada tidigt i matchen fick Pogba komma in redan efter en kvart men avtrycket var inte något särskilt. United hade flyt som klarade sig undan med 0-0 och nu väntar en tuff match i Premier League mot den regerande mästaren Chelsea. Det ska bli intressant att se hur Mourinho formar sin elva denna gången!

Bortalaget Chelsea:

Chelsea hade också spanskt motstånd i veckans Champions League när Barcelona kom på besök till Stamford Bridge. Chelsea stod för en bra insats med brassen Willian som planens gigant, men Barcelona har en viss Lionel Messi. Efter att Willian gett Chelsea ledningen kvitterade Messi i andra halvlek och matchen slutade 1-1 vilket var i underkant för Chelsea. Nu får vi se hur det går när laget reser till Old Trafford.

Så här tänker vi:

United är svårslagna på hemmaplan och med tanke på Mourinhos val att vila offensiva krafter mot Sevilla bör vi får se ett offensivt United. Chelsea känns inte riktigt där i år och får det tufft. Vi tror United lyckas och vinner matchen till oddset 2,35 hos Bethard.

Vårt speltips: United besegrar Chelsea till oddset 2,35 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com