Manchester United vs Derby County – Fa-cupen

FA-cupen drar äntligen igång och Manchester United tar emot Derby County på Old Trafford i en match som bara ska vinnas av Mourinho, Pogba & co. Med det snöpliga uttåget ur Carabao Cup lär United lägga stort fokus på att inte ännu en gång bli utslaget av ett topplag från Championship i en engelsk turnering.

Hemmalaget Manchester United

United inledde oerhört starkt och bjöd på en bländande fotboll under stora delar i hösten. När julen närmade sig tappade laget formen ordentligt och förutom uttåget ur ligacupen mot Bristol City blev det två poängtapp på hemmaplan mot Burnley och Southampton. Red Devils studsade dock tillbaka mot Everton senast och vann komfortabelt med 2-0 efter en stark insats. Nu gäller det för laget att fortsätta på den inslagna vägen och ta sig förbi Derby i kampen om FA-cup titeln.
   
Hämta 200% bonus upp till 1000 kronor hos Unibet

Bortalaget Derby County

Derby har gått som tåget i Championship och även om det är en bit upp till ettan Wolves ligger Derby på direktplats till Premier League 2018/19 med sin andraplats i serien. De vitsvarta har sju matcher utan förlust och bara en förlust på de 11 senaste matcherna i ligaspelet. Nu kommer säsongens tuffaste drabbning när man åker till Old Trafford för bortamatch mot Manchester United.

Så här tänker vi:

United vill ha revansch från Bristol City-matchen och lär ha gasen i botten från första minut även om Mourinho säkert vilar några spelare. Det ska dock inte hindra Manchester United för att enkelt besegra Derby och vi tror dessutom att det blir en målrik tillställning för de röda. Det bör bli en match där United gör mål i båda halvlekarna och därför tar vi tacksamt emot oddset 1,93 hos Unibet på det spelet.  

Vårt speltips: United gör mål i båda halvlekarna till 1,98 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com