Manchester United vs Derby County – Premier League

man utdDags för Manchester United att göra entré i Carabao Cup 2018 och efter ett mindre fiasko senast hemma mot Wolverhampton tappade man poäng efter 1-1. Nu är det dock enklare motstånd som kommer på besök när 6:an i Championship Derby County kommer på besök.

Hemmalaget Manchester United

Under Mourinhos tredje säsong har det inte börjat strålande. Laget har redan två förluster och en oavgjord i ligan och har således tappat poäng i hälften av sina PL-matcher. I Champions League gick det bättre med seger mot Young Boys med 3-0. Nu är det återigen dags för cupspel och Mourinho brukar ta sina turneringar seriöst. Räkna med en hel del rotation men ändå ett United som kommer göra tillräckligt för segern.

Bortalaget Derby County

Derby County har inlett säsongen som ett topplag i Championship även om de ligger på sjätte plats. Upp till förstaplatsen är det bara två poäng och Derby siktar nog på att i alla fall ta en plats till Playoff. Mot gigantiska Manchester United ska man dock inte ha en chans men i cupspelet kan allting hända så det gäller att inte räkna ut de vitklädda. Dock gör bortaplan att det blir tufft men det är nog livets match att få komma till Old Trafford för många av spelarna.

Så här tänker vi

Manchester United ska inte ha några problem att vinna över Derby County även om det är en cupmatch och man lär vila en hel del spelare. United ska kunna vinna matchen ändå men oddsen 1,20 ger inte något spelvärde. Det brukar dock vara ett problem att göra mål för United nu för tiden så vi väljer att spela under 3,5 mål till oddset 1,51 hos Mobilebet.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan United och Derby County

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com