Manchester United vs Everton – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester Uniteds vinstsvit i Premier League tog slut i förra helgen då de spelade oavgjort (2-2) mot Stoke. Men trots den besvikelsen för laget studsade dem tillbaka till vinnarspåret i matchen efter då dem mötte Basel i Champions League, en match de vann och som slutade med hela 3-0.

Detta har byggt på deras målrekord under starten på den här säsongen. Manchester United som under förra säsongen anklagades för tråkigt spel har redan nu gjort sexton mål på sex matcher. Bakom många av målen står nyförvärvet Romelu Lukaku som kommer från dagens motståndare Everton, och som skrev på i somras, har gjort succé i sin nya klubb. Han är säkert sugen på att stänka i några bollar mot sin gamla klubb.

Bortalaget Everton

Nu när Everton förlorade sin storstjärna till dagens motståndare är det extra viktigt för dem att fokusera på sitt försvarsspel. Evertons spel den här säsongen har inte varit övertygande. I Europa League blev man utklassade av Atalanta och därefter en 3-0 förlust mot Tottenham i helgen som gick. För att göra saken än värre så säger statistiken att när Everton spelar på Old Trafford har dem förlorat 18 matcher av 24.

Så här tänker vi

Everton saknar sin målskytt Romelu Lukaku men det är viktigt för dem att de kommer över detta snabbt. Vi väljer att spela Manchester United -1.5 må till oddset 2,25 hos Ladbrokes

Vårt speltips: Manchester United -1.5 må till oddset 2,25 hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com