Manchester United vs FC Barcelona – Speltips Europa League

Första mötet mellan BarceMan Utd vs FC Barcelona speltips Europa Leaguelona och Man United är årets förmodligen mest underhållande fotbollsmatch. Då slutade det 2-2 vilket gör att det är helt öppet inför returen på Old Trafford. Man United är något av favoriter enligt oddsen hos svensk betting men denna match kan verkligen sluta hur som helst. Båda lagen vann sina matcher i helgen komfortabelt och det återstår att se hur det går nu när de ställs mot varandra en vecka efter senaste mötet.

Datum: 23 februari 2023
Avspark: 21:00
Arena: Old Trafford (Manchester)
Domare: C Turpin (Frankrike)

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Europa League

Manchester United hoppas kunna fortsätta den fina trenden

Manchester United har imponerat under säsongen och ten Haag har gjort mirakel sedan han tog över. Men allt kan vändas till det negativa om de skulle förlora mot FC Barcelona och söndagens Ligacupfinal mot Newcastle. I helgens match i Premier League vann de med 3-0 mot Leicester efter en strålande andra halvlek. 

FC Barcelona är en svår nöt att knäcka

Barcelona kommer till spel utan såväl Gavi som Pedri. Som tur är för Katalanerna är Busquets tillbaka efter skada. I helgens match mot Cadiz vann “Barca” med 2-0. Nu återstår det att se om de kan vinna på Old Trafford. Vid oavgjort väntar förlängning och bortamålsregeln finns inte mer. Barcelona måste göra en riktigt bra prestation om de ska kunna hota United.

Vem vinner det heta mötet

Vi hoppas på ett lika hett möte som på Camp Nou förra veckan. Manchester United har fördel av hemmaplan och hade de hetaste chanserna när lagen möttes senast. Nu tror vi att det återigen blir jämnt och spelar oavgjort till oddset 3,30 hos Expekt.

Vårt speltips: Matchen mellan Man Utd och FC Barcelona slutar oavgjort under ordinarie tid till oddset 3,30 hos Expekt.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Europa League