Manchester United vs Feyernoord – Europe League

Hemmalaget Manchester United

manchester-united-vs-feyernoordTyvärr för Manchester Uniteds del så kvitterade Arsenal mot slutet av matchen i lördags och resultatet blev 1-1. Kanske ska Manchester United trots allt vara nöjda med ett oavgjort resultat mot ett lag som är i så bra form som Arsenal är just nu. Men om man tittar på deras form överlag så kan man inte vara nöjd med resultaten.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De har bara lyckats vinna tre matcher på de senaste nio matcherna med förlust mot Chelsea och Fenerbahce på bortaplan och spelat oavgjort på de övriga fyra matcherna vilket gör att man ligger trea i sin Europa League grupp och sexa i Premier League. Zlatan Ibrahimovic är den som har gjort mest mål men ändå ser han inte fullt tillfreds med lagets spel. Paul Pogba börjar se allt vassare ut och sakta har resultaten kommit hans väg och på sätt och vis motiverar hans prislapp.

Bortalaget Feyernoord

Feyernoord lyckades få slut på en tre matcher lång förlustsvit när man vann mot PEC Zwolle med 3-0 på hemmaplan. Det gör att man fortfarande ligger i toppen av den Nederländska högstaligan med två poäng tillgodo mot tvåan Ajax.

Så här tänker vi

Två lag som har lite problem med målskyttet och som förmodligen kommer att koncentrera sig på sitt försvarsspel gör att vi spelar Under 2.5 Mål till oddset 2.30 hos betsson

Vårt speltips: Under 2.5 Mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com