Manchester United vs Feyernoord – Europe League

Hemmalaget Manchester United

manchester-united-vs-feyernoordTyvärr för Manchester Uniteds del så kvitterade Arsenal mot slutet av matchen i lördags och resultatet blev 1-1. Kanske ska Manchester United trots allt vara nöjda med ett oavgjort resultat mot ett lag som är i så bra form som Arsenal är just nu. Men om man tittar på deras form överlag så kan man inte vara nöjd med resultaten.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De har bara lyckats vinna tre matcher på de senaste nio matcherna med förlust mot Chelsea och Fenerbahce på bortaplan och spelat oavgjort på de övriga fyra matcherna vilket gör att man ligger trea i sin Europa League grupp och sexa i Premier League. Zlatan Ibrahimovic är den som har gjort mest mål men ändå ser han inte fullt tillfreds med lagets spel. Paul Pogba börjar se allt vassare ut och sakta har resultaten kommit hans väg och på sätt och vis motiverar hans prislapp.

Bortalaget Feyernoord

Feyernoord lyckades få slut på en tre matcher lång förlustsvit när man vann mot PEC Zwolle med 3-0 på hemmaplan. Det gör att man fortfarande ligger i toppen av den Nederländska högstaligan med två poäng tillgodo mot tvåan Ajax.

Så här tänker vi

Två lag som har lite problem med målskyttet och som förmodligen kommer att koncentrera sig på sitt försvarsspel gör att vi spelar Under 2.5 Mål till oddset 2.30 hos betsson

Vårt speltips: Under 2.5 Mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar