Manchester United vs Huddersfield – Premier League

Manchester United tar emot Huddersfield på Old Trafford efter den tunga förlusten borta mot Tottenham i onsdags. Nu ställs The special oneman mot nykomlingen Huddersfield och United har möjlighet att studsa tillbaka till den fina form som innebar fem raka segrar och noll insläppta mål innan förlustmatchen mot Tottenham.

Hämta din välkomstbonus på 100% hos Betser

Hemmalaget Manchester United

Manchester United har haft en bra säsong jämfört med de senaste säsongerna i Premier League. Tyvärr för deras del är grannen City ännu bättre och 15 poängs marginal skiljer mellan lagen just nu. Inte ens det största miraklet kan få Mourinho att vinna ligatiteln men med Alexis Sanchez som nyförvärv i januari får man en helt ny offensiv spets. Försvaret såg väldigt darrigt ut mot Tottenham när Jones gjorde självmål och landsmannen Smalling inte imponerade. Kanske talar det för Lindelöf i startelvan men svenskan har bara spelat i FA-cupen på de sex senaste matcherna. Hemma mot bottenlaget Huddersfield ska tre poäng bärgas för United och allt talar för att så blir fallet.

Bortalaget Huddersfield

Huddersfield inledde väldigt starkt och föreningen, som lyckades ta sig till Premier League på det mest spektakulära sättet någonsin, krigar för sin överlevnad i högsta divisionen. Ned till degradering har man bara en poängs marginal men även om Huddersfield är i stort behov av poäng så lär det inte bli några i lördagens match mot serietvåan.

Så här tänker vi

United är ute efter revansch i dubbel bemärkelse. Det blev förlust i förra matchen mot Tottenham efter en svag insats och dessutom vann Huddersfield senaste mötet mellan lagen. Att plocka noll poäng mot en nykomling är inte godkänt för en klubb i Manchester Uniteds kaliber och vi kan förvänta oss att United vinner första halvlek. Vi hämtar oddset 1,54 hos Betser till att United vinner första halvlek.

Vårt speltips: United vinner första halvlek till oddset 1,54 hos Betser

Johan Eriksson – svenskbetting.se