Manchester United vs Hull – Liga Cupen

Hemmalaget Manchester United

Manchester Uniteds vinstsvit fortsatte över FA Cupen i lördags när man dominerade spelet på Old Trafford mot Reading. Matchen slutade med hela 4-0 och ärligt talat kunde matchen slutat än värre för Reading. Wayne Rooney har nu tangerat Sir Bobby Charltons målrekord för Manchester United och sedan gjorde även Anthony Martial mål och så även Marcus Rashford.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu är man uppe i åtta vinster på rad och man har inte förlorat på 14 matcher. Nu är man nära spel i Europe League nästa säsong, man går bra i FA Cupen och i Liga Cupen samt så ligger man bara några poäng i från topp 4 i Premier League.

Bortalaget Hull

Hull tog sig ur en tio matcher lång svit utan vinster när man lyckades vinna med 2-0 mot Swansea i FA Cupen men trots det har man förlorat fem av de senaste åtta matcherna. På bortaplan är man ännu svagare och man har mycket svårt att göra mål på bortaplan.

Så här tänker vi

Ingen tvekan om vem av lagen som är favoriter så vi väljer att spela Manchester United Över 2.5 mål till oddset 1.85 hos Betser

Vårt speltips: Manchester United Över 2.5 mål till hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com