Manchester United vs Hull – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United gick vidare i FA Cupen i söndags när de slog Wigan med 4-0 på hemmaplan efter en ganska skakig start på matchen. Den vinsten kom efter förlusten i veckan som gick mot dagens motståndare Hull i ligacupen men trots det gick Manchester United vidare tack vare sin 2-0 vinst på hemmaplan. Nu möter man Hull för tredje gången på en månad och i dag gäller det Premier League.

Spela hos Unibet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Så som man spelade förra gången man mötte Hull kommer inte att hålla utan man måste upp någon nivå till.

Bortalaget Hull

För Hulls del tog FA Cupspelet slut i söndags då man förlorade stort mot Fulham som vann rättvist med 4-1. Men trots just den horribla matchen börjar det se ljusare ut för tränaren Marco Silva och hans Hull. Hull har sett riktigt bra ut sedan han tog över jobbet och rekordet på tre raka vinster från de sex senaste matcherna visar också på det.

Så här tänker vi

Svårt att tro att Manchester United återigen skulle förlora mot Hull men vi väljer spelet Hull +2 mål till oddset 2.0 hos Unibet

Vårt speltips: Hull +2 mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com