Manchester United vs Leicester – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United fortsatte den inslagna vägen som startade med att krossa West Ham med 4-0 för att sedan vinna över Swansea med 4-0. Nu verkar Swansea vara ett lag för nedflyttningsstriden men det är ändå starkt att få in fyra bollar i mål. Precis som i den första matchen var det Romelu Lukaku som var Manchester Uniteds bästa spelare och återigen var det han som gjorde de avgörande passningarna och ett eget mål.

Även idag kommer Romelu Lukaku betyda mycket för Manchester United och vi tror att han kommer att göra mål ännu en gång. Han har gjort hela femton mål på elva hemmamatcher och han har dessutom gjort mål i tre raka matcher för Manchester United.

Bortalaget Leicester

Leicester ser mycket bättre ut i år än i förra året. Mot Arsenal spelade dem riktigt bra och det var inte förrän Arsenal gjorde två sena mål som de tappade tre poäng. Mot Brighton gick det mycket bättre och det var välbehövligt för laget. På bortaplan har Leicester förlorat sju matcher på tio Premier League matcher. Mer statistik avslöjar att de också har gjort mål i sex av de senaste sju matcherna och de har redan gjort fem mål den här säsongen.

Så här tänker vi

Leicester kommer få det svårt mot Manchester United så vi väljer att spela Manchester United för seger och båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos Ladbrokes

Vårt speltips: Manchester United för seger och båda lagen gör mål hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com