Manchester United vs Leicester – Speltips Premier League

Rashford speltips Manchester United Leicester Premier LeagueManchester United bjöd på årets mest underhållande match när de mötte FC Barcelona i första omgången av Europa League. Matchen slutade 2-2 och för den neutrala åskådaren var det bara att njuta. Nu är det dags för Man Utd att ställas mot Leicester och räkna med att ten Haag roterar en del för att ladda laget inför returen mot ”Barca” på Old Trafford nästa vecka. Men det gäller att inte underskatta Leicester som har tre raka segrar i Premier League och Fa-cupen varav en stark seger med 4-1 mot Tottenham senast.

Datum: 19 februari 20123
Avspark: 15:00
Arena: Old Trafford (Manchester)
S Attwell (England)

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Manchester United är i strålande form

United är favoriter enligt oddsen hos svensk betting och de hoppas kunna avfärda Leicester men det blir ingen enkel uppgift. Casemiro är avstängd och skadelistan stor. Men det ska ändå kunna gå vägen för ”Red Devils” som visat fin form sedan VM-uppehållet. Men de behöver prestera på topp mot ett Leicester som fått upp farten.

Leicester har tre raka segrar

Leicester har två raka segrar i Premier League och har samtidigt tagit sig vidare i FA-cupen. Därför har de också lämnat platserna kring strecket och tagit sig upp närmare mitten. Leicester stod för en imponerande insats senast när de vann mot Tottenham med 4-1. Det var en prestation som visade att laget är bättre än resultaten visat under säsongen.

Klarar United att ladda om?

Med tanke på resan till Spanien i veckan behöver United hitta fokus och ladda om inför mötet mot Leicester. United har endast en seger på de sex senast mötena mellan lagen. Men samtidigt är United under ten Haag inte vad de varit de senaste åren utan mycket bättre. Vi tror United vinner och spelar de som segrare till oddset 1,62 hos Expekt.

Vårt speltips: Manchester United vinner mot Leicester till oddset 1,62 hos Expekt.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller