Manchester United vs Liverpool – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United vann med 2-0 över Hull och det var Manchester Uniteds nionde raka vinst. Man har nu inte förlorat på 15 matcher och det imponerar. Man har avancerat i liga cupen, fa cupen och i Europe League och detta har också gett avtryck i Premier League där man har klättrat många positioner och hämtat in poäng mot lagen ovanför.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Många av Manchester Uniteds mål kommer från vår egen Zlatan Ibrahimovic. Han har gjort 13 mål i Premier League och sju mål på de senaste åtta matcherna. Han trivs på den stora scenen och han kommer förmodligen att leverera igen mot Liverpool.

Bortalaget Liverpool

Liverpools säsong började bra men nu har maskinen börjat hacka. Man förlorade i onsdags och det är inte enda gången man har sett svaga ut på sistone. Man klarade inte av att slå ett lag från andra divisionen då Plymouth vann mot dem. Och innan den matchen spelade man oavgjort mot Sunderland en match som slutade 2-2. Just nu ligger man på en andraplats i ligan men så som de spelar just nu bör de tappa positioner mot slutet av säsongen.

Så här tänker vi

Manchester United ser starkare ut för tillfället så vi spelar Vinst för Manchester United till oddset 2.10 hos comeon

Vårt speltips: Vinst för Manchester United till hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com