Manchester United vs Liverpool – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United vann med 2-0 över Hull och det var Manchester Uniteds nionde raka vinst. Man har nu inte förlorat på 15 matcher och det imponerar. Man har avancerat i liga cupen, fa cupen och i Europe League och detta har också gett avtryck i Premier League där man har klättrat många positioner och hämtat in poäng mot lagen ovanför.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Många av Manchester Uniteds mål kommer från vår egen Zlatan Ibrahimovic. Han har gjort 13 mål i Premier League och sju mål på de senaste åtta matcherna. Han trivs på den stora scenen och han kommer förmodligen att leverera igen mot Liverpool.

Bortalaget Liverpool

Liverpools säsong började bra men nu har maskinen börjat hacka. Man förlorade i onsdags och det är inte enda gången man har sett svaga ut på sistone. Man klarade inte av att slå ett lag från andra divisionen då Plymouth vann mot dem. Och innan den matchen spelade man oavgjort mot Sunderland en match som slutade 2-2. Just nu ligger man på en andraplats i ligan men så som de spelar just nu bör de tappa positioner mot slutet av säsongen.

Så här tänker vi

Manchester United ser starkare ut för tillfället så vi spelar Vinst för Manchester United till oddset 2.10 hos comeon

Vårt speltips: Vinst för Manchester United till hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar