Manchester United vs Liverpool – Speltips Premier League

Det är dags för ett klassiskt derby i Storbritannien när Manchester United och Liverpool drabbar samman. De båda lagen har inlett säsongen svagt och står utan seger efter de två inledande omgångarna. Men det är helt klart i Man United som krisen är störst. Noll poäng på två omgångar, 1-6 i målskillnad och sist i tabellen. Nye tränaren Erik ten Haag har inte fått någon vidare start och är den enda United-tränaren i historien som förlorat sina två inledande matcher.

Hämta en oddsbonus på 3000 kronor hos Snabbare och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Manchester United ligger sist i Premier League

Att förra säsongen var direkt svag för Manchester United är ingen hemlighet. Nu ser det ut att kunna gå ännu sämre än vad som är fallet i fjol. United har varit direkt svaga i inledningen och föll i premiären hemma mot Brentford med 1-2. Därefter förlorade laget med 0-4 mot Brentford. Krisen är total i klubben och nu väntar tufft motstånd när Liverpool kommer på besök. Ett Liverpool som dock också inlett säsongen svagt men trots allt är obesegrade.

Liverpool jagar säsongens första ligaseger

Liverpool har inlett säsongen med att spela 2-2 mot nykomlingen Fulham i premiären. I efterföljande match blev det också bara en poäng, den här gången mot Crystal Palace på hemmaplan. Nyförvärvet Nunez blev utvisad efter att ha skallat Palaces Andersen och är därmed också avstängd mot United. Dessutom saknar Diogo Jota, Matip, Konate, Ramsay, Thiago och Oxlade-Chamberlain. Kan Liverpool ta säsongens första seger i Premier League?

Blir en intressant match

Oavsett vem som förlorar matchen kommer det med stor sannolikhet innebära att avståndet till toppen redan är för stort. Förlorar Liverpool är de sju poäng bakom Arsenal och fem bakom Manchester United. Skulle United förlora står de på noll poäng efter tre matcher och då går det att tala om kris på riktigt. Oddsen hos experter inom svensk betting visar på att Liverpool är klara favoriter. Vi tror också de lyckas vinna matchen och spelar Liverpool som segrare till oddset 1,66 hos Snabbare.

Vårt speltips: Liverpool vinner borta mot Man United till oddset 1,66 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus på 3000 kronor hos Snabbare och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller