Manchester United vs Manchester City – England, League Cup

Hemmalaget Manchester United

manchester-united-vs-manchester-city-leugue-cupDet var ingen rolig dag för spelarna, tränaren eller fansen när man under förödmjukande former förlorade mot Chelsea i helgen när resultatet blev 4-0 och de var nästan helt utan egna chanser. Det började katastrofalt för Manchester United redan efter ungefär 30 sekunder då en De Gea missbedömde en boll vilket gjorde att Pedro kunde runda honom och enkelt skjuta in 1-0. Efter det så fortsatte försvarsmissarna under hela matchen och man var också svaga i sitt anfallsspel.

Spela hos Unibet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Förlusten mot Chelsea avslutade en svit på sex matcher där man har tagit poäng i samtliga men samtidigt har inte spelet från spelarna visat de kvalitéer man kan ställa på den sortens spelare man har i sin trupp.

Bortalaget Manchester City

I början spelade man bra och sedan tog man emot Manchester United och spelade bra men därefter har de gått svagare. I Champions League tappade man poäng mot Celtic och man har också tappat poäng mot Everton och Southampton. Dessutom har de förlorat mot Tottenham och Barcelona vilket gör det till en 5 matchers lång svit utan vinst.

Pep Guardiolas lag spelar ett passningssäkert uppspel men det är för långsamt så lagen de möter hinner ställa om och försvarar man sig högt mot dom blir spelet lidande och då blir det svårt att vinna matcher.

Så här tänker vi

Två för dagen svaga lag och vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.80 hos Unibet

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com