Manchester United vs Manchester City – England, League Cup

Hemmalaget Manchester United

manchester-united-vs-manchester-city-leugue-cupDet var ingen rolig dag för spelarna, tränaren eller fansen när man under förödmjukande former förlorade mot Chelsea i helgen när resultatet blev 4-0 och de var nästan helt utan egna chanser. Det började katastrofalt för Manchester United redan efter ungefär 30 sekunder då en De Gea missbedömde en boll vilket gjorde att Pedro kunde runda honom och enkelt skjuta in 1-0. Efter det så fortsatte försvarsmissarna under hela matchen och man var också svaga i sitt anfallsspel.

Spela hos Unibet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Förlusten mot Chelsea avslutade en svit på sex matcher där man har tagit poäng i samtliga men samtidigt har inte spelet från spelarna visat de kvalitéer man kan ställa på den sortens spelare man har i sin trupp.

Bortalaget Manchester City

I början spelade man bra och sedan tog man emot Manchester United och spelade bra men därefter har de gått svagare. I Champions League tappade man poäng mot Celtic och man har också tappat poäng mot Everton och Southampton. Dessutom har de förlorat mot Tottenham och Barcelona vilket gör det till en 5 matchers lång svit utan vinst.

Pep Guardiolas lag spelar ett passningssäkert uppspel men det är för långsamt så lagen de möter hinner ställa om och försvarar man sig högt mot dom blir spelet lidande och då blir det svårt att vinna matcher.

Så här tänker vi

Två för dagen svaga lag och vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.80 hos Unibet

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar