Manchester United vs Middlesbrough – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester Uniteds spel börjar allt mer återhämta sig och nu börjar man se ut som i fornstora dagar och under annandagen fortsatte man på den inslagna vägen genom en fin vinst mot Sunderland  som man vann med 3-1 på Old Trafford. Nu är man inne i en förlustfri svit på elva matcher, imponerande!

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Av dessa elva matcher har fem varit segrar och med den sviten har de seglat upp på en sjätteplats i Premier League-tabellen. Man är bara fyra poäng från topp fyra lagen. Detta är säkert ett trendbrott som är välkommet bland Manchester Uniteds fans efter den ganska trista inledningen av Premier League tidigare i höst.

Bortalaget Middlesbrough

Middlesbrough försvarsspel är inte alls det sämsta i Premier League men med tanke på att Zlatan Ibrahimovic och hela Manchester United är i storform just nu måste man agera resolut i dagens match. I Middlesbroughs match under annandagen så förlorade man knappt mot Burnley med 1-0. Det blev förlust nummer tre från de fyra senaste matcherna och nio bortamatcher utan vinst.

Så här tänker vi

Manchester United ser mycket starkare ut än Middlesbrough men vi måste välja ett prisvärt alternativ och väljer Under 2.5 Mål till oddset 2.00 hos Betser

Vårt speltips: Under 2.5 Mål hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com