Manchester United vs Middlesbrough – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester Uniteds spel börjar allt mer återhämta sig och nu börjar man se ut som i fornstora dagar och under annandagen fortsatte man på den inslagna vägen genom en fin vinst mot Sunderland  som man vann med 3-1 på Old Trafford. Nu är man inne i en förlustfri svit på elva matcher, imponerande!

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Av dessa elva matcher har fem varit segrar och med den sviten har de seglat upp på en sjätteplats i Premier League-tabellen. Man är bara fyra poäng från topp fyra lagen. Detta är säkert ett trendbrott som är välkommet bland Manchester Uniteds fans efter den ganska trista inledningen av Premier League tidigare i höst.

Bortalaget Middlesbrough

Middlesbrough försvarsspel är inte alls det sämsta i Premier League men med tanke på att Zlatan Ibrahimovic och hela Manchester United är i storform just nu måste man agera resolut i dagens match. I Middlesbroughs match under annandagen så förlorade man knappt mot Burnley med 1-0. Det blev förlust nummer tre från de fyra senaste matcherna och nio bortamatcher utan vinst.

Så här tänker vi

Manchester United ser mycket starkare ut än Middlesbrough men vi måste välja ett prisvärt alternativ och väljer Under 2.5 Mål till oddset 2.00 hos Betser

Vårt speltips: Under 2.5 Mål hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar