Manchester United vs Newcaste – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United halkade efter lokalrivalerna City ytterligare precis innan det internationella avbrottet när de förlorade mot Chelsea med 1-0. Det var blott andra förlusten i år men trots det är dem redan hela åtta poäng bakom Manchester City. Manchester Citys fans gör mer och mer oväsen av sig att dem leder ligan.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Trots förlusterna ser United ut att vara i mycket bra form den här säsongen. De har tre segrar på fyra försök och är bara en poäng från en garanterad Champions League plats. Det är också viktigt att poängtera att Uniteds samtliga förluster har kommit på bortaplan i år.

Bortalaget Newcastle

Att Manchester United är starka generellt sett och i synnerhet på hemmaplan är inga bra nyheter för Newcastle. De förlorade också sin sista match innan avbrottet mot Bournemouth med 1-0. Nu har de bara vunnit en match på sex försök.

Nu ligger dem på en ganska säker elfteplats i tabellen men det är bara sex poäng ner till nedflyttningskampen. Det gör det också viktigt för laget att börja vinna eller åtminstone spela oavgjort för att få med sig poäng från matcherna.

Så här tänker vi

Newcastle ser inte starka ut och de gör lite mål på sina matcher. Manchester United är starka och speciellt på hemmaplan. Vi väljer att spela Vinst för Manchester United och noll mål Newcastle till oddset 2.05 hos Nordicbet

Vårt speltips: Vinst för Manchester United och noll mål Newcastle hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com