Manchester United vs Newcaste – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United halkade efter lokalrivalerna City ytterligare precis innan det internationella avbrottet när de förlorade mot Chelsea med 1-0. Det var blott andra förlusten i år men trots det är dem redan hela åtta poäng bakom Manchester City. Manchester Citys fans gör mer och mer oväsen av sig att dem leder ligan.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Trots förlusterna ser United ut att vara i mycket bra form den här säsongen. De har tre segrar på fyra försök och är bara en poäng från en garanterad Champions League plats. Det är också viktigt att poängtera att Uniteds samtliga förluster har kommit på bortaplan i år.

Bortalaget Newcastle

Att Manchester United är starka generellt sett och i synnerhet på hemmaplan är inga bra nyheter för Newcastle. De förlorade också sin sista match innan avbrottet mot Bournemouth med 1-0. Nu har de bara vunnit en match på sex försök.

Nu ligger dem på en ganska säker elfteplats i tabellen men det är bara sex poäng ner till nedflyttningskampen. Det gör det också viktigt för laget att börja vinna eller åtminstone spela oavgjort för att få med sig poäng från matcherna.

Så här tänker vi

Newcastle ser inte starka ut och de gör lite mål på sina matcher. Manchester United är starka och speciellt på hemmaplan. Vi väljer att spela Vinst för Manchester United och noll mål Newcastle till oddset 2.05 hos Nordicbet

Vårt speltips: Vinst för Manchester United och noll mål Newcastle hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar