Manchester United vs Reading – Speltips FA-cupen

Manchester UnitMan United speltips mot Reading Fa-cupened tog en viktig seger mot Nottingham Forrest i EFL Cup efter två tunga matcher i Premier League. Nu återstår det att se om de kan avfärda Reading från Championship. Lagen har faktiskt mötts såväl 2017 som 2019 i FA-cupen på Old Trafford med United som segrande bägge gånger. Nu talar mycket för att det blir Man United som vinner mot Reading i denna match i FA-cupen.

Datum: 28 januari 2023
Avspark: 21:00
Arena: Old Trafford (Manchester)
Domare: D England (England)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på FA-cupen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Man United är klara favoriter

Manchester United är solklara favoriter och även om ten Haag spelar en reservbetonad elva ska de inte ha några problem att ta sig vidare. För att ta sig till åttondelsfinal i FA-cupen har United besegrat Everton med 3-1. De står också med ena benet för en final på Wembley i EFL Cup då de vann första mötet mot Nottingham med 3-0 på bortaplan.

Reading kämpar i mitten av Championship

Reading har 37 poäng på 28 omgångar i Championship. De kommer inte att nå toppen av tabellen och mycket tyder nu på att det blir respass i FA-cupen också. Reading slog Watford för att gå vidare till nästa runda. I helgens ligamatch mot Stoke förlorade dock laget med 0-4 mot Stoke. Med undantag för segern mot Watford har Reading fyra matcher utan seger.

United vinner enkelt

Erik teen Hag lär spela en reservbetonad elva mot Reading och ändå kunna ta en komfortabel seger. Manchester Uniteds odds på seger hos svensk betting är för låga för att ha något spelvärde. Men vi tror på en överkörning och att de vinner bägge halvlekar. Därför spelar vi 1/1 halvtid/fulltid till oddset 1,53 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Manchester United vinner bägge halvlekar mot Reading i FA-cupen till oddset 1,53 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på FA-cupen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller