Manchester United vs Real Madrid – International Champions Cup

Mourinho coachFörsäsongsturneringen fortsätter och nu har vi en riktigt fin match att se fram emot när Manchester United och Real Madrid drabbar samman. Det är två av världens största klubbar men frågan är om någon av klubbarna är särskilt välmående för tillfället. Mourinho gör utspel efter utspel i United och Real Madrid har tappat både tränare Zidane och framförallt världens bästa fotbollsspelare Cristiano Ronaldo.

Hämta din välkomstbonus på upp till 1000 kronor hos Betser 

Hemmalaget Manchester United

Hemmafördelen är bara av akademisk betydelse då matchen spelas i USA. United har haft en tung turnering och bara mäktat med en seger. Nu senast mot Liverpool blev det utklassning med 4-1. Visst saknas dock stora delar av laget på grund av VM. Flera spelare gick väldigt långt i turneringen och därför har de bästa spelarna saknats under försäsongen. Bland annat svenske Victor Lindelöf har inte deltagit alls under försäsongsturnén, precis som Pogba, Lingard, Rashford, Lukaku och Young.

Bortalaget Real Madrid

Real Madrid har vunnit Champions League 3 år i rad men ändå är det knappast någon harmoni i klubben för tillfället. Cristiano Ronaldo har lämnat efter 9 enormt framgångsrika säsonger och ”Los Blancos” har ännu inte värvat in en ersättare. Det har ryktats om Hazard, Harry Kane och Neymar men inget mer än lösa rykten och ännu har ingen ”galactico” skrivit på för klubben. Det skulle dock vara mycket förvånande om Real inte värvar in en ny spelare istället för Ronaldo.

Så här tänker vi

Det är svårt att veta var vi har Real Madrid eftersom de inte har spelat någon match – tävlings eller träning – sedan CL-finalen mot Liverpool. United har knappast imponerat under försäsongen men har ändå spelat tre matcher vilket borde tala för deras fördel. Senast blev det straffläggning när lagen möttes under förra försäsongen. Den blev utsedd till den sämsta straffläggningen genom tiderna. Vi tror det blir en repis och väljer att spela oavgjort till oddset 4,25 hos Betser.

Vårt speltips: Manchester United och Real Madrid spelar oavgjort till oddset 4,25 hos Betser.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com