Manchester United vs Southampton – Liga cupen

Hemmalaget Manchester United

Manchester United slog ut St. Etienne i veckan som gick och man vann med 1-0. Mötet på hemmaplan slutade 3-0. Ska vi vara ärliga kunde matchen på bortaplan slutat med betydligt större siffror så dominanta var Manchester United. Den enda smolken i bägaren var att Henrikh Mkhitaryan var tvungen att lämna planen som skadad.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta var vinst nummer fem efter deras senaste oavgjorda match vilket innebär att man har en förlustfri svit på sex matcher i alla tävlingar man har ställt upp i.  Den enda förlusten på 24 matcher var den mot Hull som slutade med 2-1.

Bortalaget Southampton

Southampton har inte samma fina resultat som Manchester United har men trots det har man spelat rätt så bra. Man har vunnit över Sunderland med 4-0 på bortaplan och man har slagit ut Crystal Palace, Arsenal och Liverpool och inte släppt in ett enda mål.

Förlusten av Jose Fonte i januari och skadan på Virgil van Dikj har inte heller hjälpt laget.

Så här tänker vi

Manchester United ser mycket starka ut just nu och vi tror att de ska kunna vinna den här matchen och väljer att spel Vinst för Manchester United till oddset 1.75 hos Betser

Vårt speltips:  Vinst för Manchester United hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com