Manchester United vs Southampton – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Det har varit lite motigt för Manchester United den senaste tiden. Laget har inte spelat så väl som de har potential att göra. I annandagsmatchen mot Burnley fick de vara glada över det oavgjorda resultatet, matchen slutade 2-2. Med tanke på att de låg under med hela 2 mål i halvlek. Matchen innan Burnley var också en besvikelse då de mötte Leicester.

Spela hos Betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Den matchen slutade också avgjort och kampen om ligatiteln är i praktiken över även om det kan hända saker mot slutet av säsongen. De har nu tre matcher utan vinst och har 15 poäng upp mot suveräna Man City. Dagens motståndare kan passa United som behöver få tre poäng och enklare motstånd för att komma igång igen.

Bortalaget Southampton

Southampton är inne i en dålig formsvacka just nu. Tottenham knockade dem fullständigt på annandagen och de förlorade matchen med 5-2. Den här formsvackan har gjort att laget har åkt ner till en fjortondeplats och än värre är att de nu bara har två poäng upp mot lagen i nedflyttningsstriden.

På bortaplan är de ännu svagare och har inte vunnit en match sedan september. Fem förlustmatcher av sju möjliga. Men de matcher de förlorar är ofta ganska jämna tillställningar.

Så här tänker vi

Manchester United är stora favoriter på förhand. Men de har darrat på manschetten nu den sista tiden. Southampton brukar kunna spela tight mot storlagen så vi tänkte de skulle få hjälp på traven. Vi spelar Southampton +1.5 mål till oddset 1.85 hos Betsson

Vårt speltips: Southampton +1.5 mål till oddset 1.85 hos Betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com