Manchester United vs St. Etienne – Europe League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United svit utan förluster i Premier League sträcker sig nu 16 matcher tillbaka och nummer sexton kom i söndags då man behagligt kunde slå Watford med 2-0 på hemmaplan. Deras enda förlust på de senaste 22 matcherna kom mot Hull i Liga Cupens andra omgång av semifinalen.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De har trots detta fått mer än en rättvis del av oavgjorda resultat under den här perioden och på grund av alla dessa oavgjorda matcher har man inte den poängskörd man kanske hade hoppats på.

Bortalaget St. Etienne

St. Etienne har spelat bra i Europa League med tre vunna matcher och tre oavgjorda från de gruppmatcher som spelats. Detta gjorde att man kom först i sin grupp före tvåan Anderlecht. St. Etiennes problem med att vinna matcher kommer sig av deras mycket defensiva uppställning. Det betyder också att de släpper in väldigt få mål och dessvärre gör man inte alltför många mål framåt som ett resultat av det.

Så här tänker vi

Vi tror mest av allt på att Manchester United tar hem den här matchen men de möter ett mycket defensivt lag så vi väljer att spela Under 2.5 mål till oddset 2.0 hos betsafe.com

Vårt speltips: Under 2.5 mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar