Manchester United vs St. Etienne – Europe League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United svit utan förluster i Premier League sträcker sig nu 16 matcher tillbaka och nummer sexton kom i söndags då man behagligt kunde slå Watford med 2-0 på hemmaplan. Deras enda förlust på de senaste 22 matcherna kom mot Hull i Liga Cupens andra omgång av semifinalen.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De har trots detta fått mer än en rättvis del av oavgjorda resultat under den här perioden och på grund av alla dessa oavgjorda matcher har man inte den poängskörd man kanske hade hoppats på.

Bortalaget St. Etienne

St. Etienne har spelat bra i Europa League med tre vunna matcher och tre oavgjorda från de gruppmatcher som spelats. Detta gjorde att man kom först i sin grupp före tvåan Anderlecht. St. Etiennes problem med att vinna matcher kommer sig av deras mycket defensiva uppställning. Det betyder också att de släpper in väldigt få mål och dessvärre gör man inte alltför många mål framåt som ett resultat av det.

Så här tänker vi

Vi tror mest av allt på att Manchester United tar hem den här matchen men de möter ett mycket defensivt lag så vi väljer att spela Under 2.5 mål till oddset 2.0 hos betsafe.com

Vårt speltips: Under 2.5 mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com