Manchester United vs Stoke City – Premier League

Manchester United tar emot Stoke på Old Trafford när den 23:e omgången ska bli komplett under måndagskvällen. Rek UnitedHelgens resultat har gått Uniteds väg med poängtapp från många av storlagen. Dessutom har man möjlighet att för första gången denna säsongen plocka in poäng på serieledande Manchester City som leder serien i överlägsen stil med 15 poäng.

Hämta din välkomstbonus upp till 3000 kronor hos ComeOn

Hemmalaget Manchester United

United hade det tufft under jul/nyår men har studsat tillbaka med två raka segrar mot Everton borta och Derby County hemma i FA-cupen. Laget har haft hela 10 dagars vila och klubben valde att åka till Dubai på träningsläger efter det tuffa spelschemat. Vilan har varit välbehövlig även om United säkerligen hade velat delta i veckans semifinaler av Carabao Cup. Förvänta er ett taggat United som inte ska ha några problem att besegra ett hopplöst Stoke.

Bortalaget Stoke

Stoke har inte haft en bra säsong och ligger inför matchen på den översta nedflyttningsplatsen och riskerar att få spela i Championship nästa säsong om inte något radikalt händer. Stoke förlorade dessutom mot Coventry i FA-cupen och det är inte ett lag i självförtroende som åker till Manchester. Stoke kommer vid ett oavgjort resultat inte ta sig upp på säker mark utan för det krävs en seger.

Så här tänker vi:

United ska vara helt överlägsna och med minst insläppta mål i hela ligan talar allt för att målvakten David De Gea får hålla nollan ännu en gång på Old Trafford. United vinner matchen enkelt och har inga problem med hålla anfallarna borta från straffområdet. Vi hämtar 1,78 på att något av lagen misslyckas med att göra mål hos Comeon.

Vårt speltips: Något av lagen misslyckas med att göra mål till 1,78 hos ComeOn

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com