Manchester United vs Stoke City – Premier League

Hemmalaget Manchester United

manchester-united-vs-stoke-cityEfter den 3 matcher långa förlustsviten är Manchester United tillbaka I vinnarspåret igen. Man spelar bra och stabilt i samtliga matcher även dom man förlorat. Men det är så viktigt att ta poäng i en tät serie.

Det är vinnarskallen Zlatan Ibrahimovic som i de viktiga lägena avgör till Manchester Uniteds fördel. Mot Zoroya gjorde han det så viktiga 1-0 målet som också blev slutresultatet.  Mot Leicester förra helgen vann man mycket enklare med hela 4-1 och de regerande mästarna var chanslösa mot det anfall som Manchester United bjöd på då.

Innan matchen mot Liecester vann man även mot Northampton Town i Liga Cupen. Och det kanske inte låter så viktigt men för ett lag som Manchester United är det viktigt att får vinna matcher.

Bortalaget Stoke

Stoke är inte i samma form som Manchester United och man har inte heller samma förutsättningar om man jämför pengar eller spelarmaterial.

Stoke har 1 vunnen match, 4 förlorade matcher och 1 vunnen match de senaste 6 matcherna och matchen idag blir inte lätt för Stoke. Man måste spela ett aggressivt försvarsspel och ligga tätt mot deras mittfält så att de inte kan leverera sina bollar mot anfallsglada Manchester United.

Så här tänker vi

Vi tror på Manchester United och spelar Manchester United för Vinst -1.5 Mål till oddset 1.95 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Vinst Manchester United -1.5 Mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar