Manchester United vs Stoke City – Premier League

Hemmalaget Manchester United

manchester-united-vs-stoke-cityEfter den 3 matcher långa förlustsviten är Manchester United tillbaka I vinnarspåret igen. Man spelar bra och stabilt i samtliga matcher även dom man förlorat. Men det är så viktigt att ta poäng i en tät serie.

Det är vinnarskallen Zlatan Ibrahimovic som i de viktiga lägena avgör till Manchester Uniteds fördel. Mot Zoroya gjorde han det så viktiga 1-0 målet som också blev slutresultatet.  Mot Leicester förra helgen vann man mycket enklare med hela 4-1 och de regerande mästarna var chanslösa mot det anfall som Manchester United bjöd på då.

Innan matchen mot Liecester vann man även mot Northampton Town i Liga Cupen. Och det kanske inte låter så viktigt men för ett lag som Manchester United är det viktigt att får vinna matcher.

Bortalaget Stoke

Stoke är inte i samma form som Manchester United och man har inte heller samma förutsättningar om man jämför pengar eller spelarmaterial.

Stoke har 1 vunnen match, 4 förlorade matcher och 1 vunnen match de senaste 6 matcherna och matchen idag blir inte lätt för Stoke. Man måste spela ett aggressivt försvarsspel och ligga tätt mot deras mittfält så att de inte kan leverera sina bollar mot anfallsglada Manchester United.

Så här tänker vi

Vi tror på Manchester United och spelar Manchester United för Vinst -1.5 Mål till oddset 1.95 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Vinst Manchester United -1.5 Mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com