Manchester United vs Sunderland – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United börjar se ut som ett lag efter en ganska trevande start på året. Vinsten med 2-0 över West Brom förr helgen var en förtroendeingivande insats och vilket blev vinst nummer fyra på rad. De har nu inte förlorat på de tio senaste matcherna och när resultaten kommer syns det i tabellen också och man har seglat upp till en sjätteplats. Bara fyra poäng bakom topp fyra.

Man är lika stark på hemmaplan och man har ett liknande facit på hemmaplan som man har på bortaplan. Man har vunnit sju och spelat fyra oavgjorda matcher på elva hemmamatcher. Senaste förlusten hemma kom i september.

Bortalaget Sunderland

Som vanligt får spelarna i Sunderland kämpa för att överleva säsongen och den här säsongen är inget undantag. Det här året har man startat sämre än någonsin så kanske är utmaningen i år än större. Trots att de har spelat lite bättre på slutet är man fortfarande på nedflyttningsplats. Förra helgen lyckades man vinna med 1-0 över Watford och det tog dem bort från den absoluta botten.

Så här tänker vi

Manchester United kommer att vinna matchen men vi väljer spelet Under 2.5 mål till oddset 2.20 hos Ladbrokes.

Vårt speltips: Under 2.5 mål hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com