Manchester United vs Swansea City – Premier League

the special oneEfter ett meningslöst landslagsuppehåll är Premier Leage äntligen tillbaka och Old Trafford bjuder till fest när Walesiska Swansea kommer på besök. United är stora favoriter men allt är långt ifrån frid och fröjd i klubben. Det snackas om att Mourinho tappat omklädningsrummet likt han gjorde i Chelsea och ledningen är inte glad efter uttåget i Champions Leagues åttondelsfinal mot Sevilla. Nu krävs tre poäng mot Swansea för att hålla sig kvar vid andraplatsen.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Manchester United:

Det har varit en tuff säsong för Mourinho och Manchester United som inte kan vinna ligan, åkte ut mot ett Championship-lag i Carabao Cup samt fiaskot mot Sevilla i Champions Leagues åttondelsfinal. Den enda ljusglimten på en nattsvart himmel är att laget är i semifinal i FA-cupen. Där väntar dock Tottenham som har fördelen av sin hemmaplan Wembley. Mourinho har fått enorm kritik för sin ”parkera bussen” fotboll och det är många som ni vill se portugusen lämna. För att stilla kritikerna lite krävs en offensiv bländande insats mot Swansea med många mål.

Bortalaget Swansea:

Swansea hade ingen rolig start på säsongen och den har väl inte fortsatt så härlig heller. Inför matchen mot United är man bara tre poäng ifrån nedflyttningssträcket och behöver göra en bra avslutning på säsongen för att inte riskera att spela i Championsship nästa år. Med Wilfried Bony i anfallet finns där vapen framåt och United måste se upp så att man inte underskattar motståndet.

Så här tänker vi:

United är enorma favoriter och ska bara vinna matchen hemma mot Swansea. Vi tror dock att det kan ta lite tid för laget att få hål på Swansea men att man ändå vinner matchen. Därför lägger vi ett litet annorlunda spel idag. Vi väljer att spela att första halvlek slutar oavgjort men att United vinner matchen till oddset 3,60 hos Bethard.

Vårt speltips: Första halvlek mellan United och Swansea slutar oavgjort men Manchester United vinner matchen till oddset 3,60 hos Bethard.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com