Manchester United vs Swansea – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United fick kämpa för att få med sig ett poäng när de i mitten av veckan besökte lokala rivalerna Manchester City. De fick också en man utvisad och fick spela med 10 man när Fellaini försökte skada Sergio Aguero. Trots en man mindre lyckades man värja sitt mål och matchen slutade mållös.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det innebär att man fortfarande har chansen till att hamna på den åtråvärda fjärdeplatsen och att därför också får spela Champions League nästa år. De har en tuff runda kvar nu på slutet av säsongen då man fortfarande skall möta Arsenal, Tottenham och Southampton.

Bortalaget Swansea

Swansea har en helt annan fight att tänka på jämfört med Manchester United då de med näbbar och klor försöker undvika nedflyttning. Positiva nyheter för laget är att man fick med sig en 2-0 seger över Stoke och därmed så tog man tre viktiga poäng. Nu behöver bara två poäng till för att vara på säker mark och man har fyra matcher på sig att fixa detta. I dagens match måste de enbart koncentrera sig på att försvara sig och att ibland sticka iväg på räder in hos Manchester United för att försöka skapa ett mål framåt.

Så här tänker vi

Det kommer att handla om Manchester United idag för hela slanten men Swansea kommer inte vara lätta att tas med så vi väljer att spela Swansea +1.5 mål till oddset 1.70 hos LeoVegas

Vårt speltips: Swansea +1.5 mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com