Manchester United vs Tottenham Hotspur – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United som har varit inne i en superform den senaste tiden har istället klivit in i lite mer turbulenta tider med en hel del osäkerhet som följd. Denna osäkerhet kommer av att säsongens första förlust kom förra helgen mot Huddersfield i en match där Manchester United borde ha bestämt mycket mer. Men förlusten var välförtjänt och nu måste laget knyta nävarna och komma tillbaka.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Även mot Liverpool kunde man skönja att laget inte mår helt bra för tillfället. Deras mållösa match mot Liverpool följdes upp av en ganska medioker insats mot Benfica som slutade med en knapp vinst 1-0.

Bortalaget Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur som just nu är i en strålande form kommer att göra allt för att motståndarna skall få det svårt idag. Tottenham Hotspur har roterat bland nästan samtliga spelare och det bådar gott inför framtiden. Tottenham drabbades dock av en chock, i veckan som gick, då man tappade en stabil 2-0 ledning till 3-2 förlust mot West Ham.

Men de har också mäktat med att spela en hård och jämn match mot Real Madrid och eftersom matchen slutade oavgjort så lever Champions League kvalet för Tottenham Hotspur när de återvänder för att spela vidare på hemmaplan.

Så här tänker vi

Det är Manchester Uniteds hemmaarena men laget har inte spelat stabilt och det kan nog ta några matcher innan de är tillbaka i slag. Tottenham Hotspur spelar däremot en bra fotboll med mycket attackvilja som gör att vi spelar Tottenham Hotspur Vinst eller oavgjort till oddset 1.75 hos Unibet

Vårt speltips: Tottenham Hotspur Vinst eller oavgjort hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar