Manchester United vs Tottenham Hotspur – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United som har varit inne i en superform den senaste tiden har istället klivit in i lite mer turbulenta tider med en hel del osäkerhet som följd. Denna osäkerhet kommer av att säsongens första förlust kom förra helgen mot Huddersfield i en match där Manchester United borde ha bestämt mycket mer. Men förlusten var välförtjänt och nu måste laget knyta nävarna och komma tillbaka.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Även mot Liverpool kunde man skönja att laget inte mår helt bra för tillfället. Deras mållösa match mot Liverpool följdes upp av en ganska medioker insats mot Benfica som slutade med en knapp vinst 1-0.

Bortalaget Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur som just nu är i en strålande form kommer att göra allt för att motståndarna skall få det svårt idag. Tottenham Hotspur har roterat bland nästan samtliga spelare och det bådar gott inför framtiden. Tottenham drabbades dock av en chock, i veckan som gick, då man tappade en stabil 2-0 ledning till 3-2 förlust mot West Ham.

Men de har också mäktat med att spela en hård och jämn match mot Real Madrid och eftersom matchen slutade oavgjort så lever Champions League kvalet för Tottenham Hotspur när de återvänder för att spela vidare på hemmaplan.

Så här tänker vi

Det är Manchester Uniteds hemmaarena men laget har inte spelat stabilt och det kan nog ta några matcher innan de är tillbaka i slag. Tottenham Hotspur spelar däremot en bra fotboll med mycket attackvilja som gör att vi spelar Tottenham Hotspur Vinst eller oavgjort till oddset 1.75 hos Unibet

Vårt speltips: Tottenham Hotspur Vinst eller oavgjort hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com