Manchester United vs Tottenham – Premier League

united manchesterEn het drabbning väntar när Manchester United tar emot Tottenham på Old Trafford, en match som avslutar Premier Leagues tredje omgång. Mourinho har kniven mot strupen redan efter två omgångar då en förlust skulle innebära att man förlorat två av tre inledade matcher. Tottenham i sin tur siktar på en tredje raka seger men brukar ha det tufft på Old Trafford. Oavsett vilket kommer det bli en spännande drabbning som definierar säsongen en hel del.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Manchester United

Det råder knappast harmoni i Mourinhos lagbygge. Stjärnan Pogba har ryktats vilja lämna, Mourinho har kritiserat Ed Woodward för uteblivna värvningar och dessutom förlorade man senaste matchen mot Brighton efter en försvarsinsats som minst sagt lämnade en hel del att önska. Nu är det dags för match mott toppkonkurrenten Tottenham och United måste studsa tillbaka med en seger om det inte redan ska bli krisrubriker i den röda delen av Manchester.

Bortalaget Tottenham

Tottenham har inlett sin PL-säsong med två raka segrar mot Newcastle och Fulham. Laget har nästintill identiskt lagbygge som under förra säsongen och Dele Alli, Eriksen och Harry Kane ska göra det ännu en säsong för de vitklädda. Det är svårt att veta vart vi har Tottenham 2018/19 eftersom man inte spetsat till klubben med några nyförvärv. Dock har man en bra startelva och man lär absolut hamna bland topp 4 i alla fall.

Så här tänker vi

Tottenham brukar ha det tufft på Old Trafford. Förra säsongen förlorade man både i FA-cupen och i Premier League på bortaplan och vi får backa bandet till 2014 för att hitta en seger för Tottenham. Mourinho må ha ett halvt krisande lag men brukar ha en stabil taktik hemma mot topplagen. Vi tror det räcker och väljer att spela på seger för Manchester United till oddset 2,50 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Manchester United vinner över Tottenham till oddset 2,50 hos Nordicbet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com