Manchester United vs Tottenham – Speltips Premier League

Det har varit mycket gnäll i United-lägret på sistone och mot City fick vi se en total kollaps när laget föll med 1-4. Nu är det Tottenham som väntar och ska United fortsatt drömma om fjärdeplatsen behövs det en seger mot Tottenham. Spurs är mer ojämna en grusväg och har blandat skalper som bortavinster mot City och Leeds men samtidigt åkt ur FA-cupen mot Middlesbrough och förlorat mot Burnley, Wolves och Southampton. Vem tar de tre välbehövliga poängen på Old Trafford?

Hämta en oddsbonus hos Hajper och kom igång med din betting

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

United är inte i någon bra form

Ett United-fan som sövdes ner år 2012 och vaknade upp idag och såg Uniteds prestationer hade nog valt att påbörja självskadebeteende. Efter Uniteds kryss borta mot Atletico Madrid i Champions League har laget spelat 0-0 hemma mot Watford och senast mot City fick man duktigt med stryk i en match som slutade 1-4. Efter matchen har spelarna återigen gått ut och gnällt men nu är det dags att sluta gnälla och börja prestera.

Tottenham är extremt ojämna

Tottenham Spurs är extremt ojämna och fortsätter att blanda och ger. Inför bortamötet mot City hade laget två raka förluster. Men då vann man överraskande med 3-2 på bortaplan. Därefter föll laget mot Burnley med 0-1 innan man krossade Leeds med 4-0. Det följdes upp av förlust och uttåg mot Middlesbrough i ligacupen innan laget krossade Everton i veckan med 5-0. Ojämna var ordet.

United fortsätter förfallet

Det är något djupt tragiskt med Manchester United för tillfället. Med tanke på att laget dessutom har en match i Champions League i veckan håller ändå svenska bettingsidor United som favoriter. Vi tror dock inte att det blir någon rolig afton för hemmafansen.

Därför spelar vi Tottenham som vinnare borta mot Manchester United till oddset 3,45 hos Hajper.

Vårt speltips: Tottenham vinner borta mot Manchester United till oddset 3,45 hos Hajper.

Team Svenskbetting

Hämta en oddsbonus hos Hajper och betta på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller