Manchester United vs Watford – Premier League

manchester unitedSista omgången i Premier League stundar och det är dags att avsluta säsongen. Mourinhos United är redan klara på andraplatsen medan Watford, på 13:e plats, kan bli 10:a som bäst om de tar poäng mot United och andra resultat går deras väg. Spänningen är knappast olidlig men båda coacherna kommer vilja avsluta säsongen på bästa sätt. Ska Mourinho vända den negativa trenden från de senaste tre matcherna eller blir det en halvtråkig avslutning på säsongen för ”Red Devils”?

Hämta din välkomstbonus på upp till 2000 kronor hos Betser

Hemmalaget Manchester United:

Manchester United fick en fin start på säsongen och såg fram tills december ut att kunna utmana de ljusblå om titeln på riktigt. Efter derbyförlusten mot City i december var avståndet för stort och Peps mannar var aldrig hotade om titeln. Istället har Mourinho fokuserat på att kamma hem andraplatsen, något som man lyckades med efter förra omgången. Största positiva skillnaden från fjolårssäsongen för United är förmågan att besegra topplagen. Mot sämre lag har man fortfarande tappat enkla poäng.

Bortalaget Watford:

Watford har haft en stabil säsong och huserat i mitten största delen av säsongen. Tränaren Javi Garcia har lyckats med en ganska fin fotboll och det ser lovande ut inför nästa säsong. Kan Watford få in ytterligare lite spets har man faktiskt möjligheten att klättra ytterligare placeringar och på allvar hota om de sista Europaplatserna. Lyckas man kan man ta steg man bara för några år sedan trodde var helt omöjligt!

Så här tänker vi:

United ska vara det starkare laget och efter de tre senaste matchernas krampaktiga offensiv bör Mourinho formera en elva som vinner. Visst stundar en viktig FA-cup final mot Chelsea – en titel som är ett måste om inte säsongen ska ha med sig fiaskostämpeln. Vi tror United är mest taggade och väljer att spela på seger för Manchester United till oddset 1,40 hos Betser.

Vårt speltips: United besegrar Watford till oddset 1,40 hos Betser

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com