Manchester United vs Watford – Premier League

manchester unitedSista omgången i Premier League stundar och det är dags att avsluta säsongen. Mourinhos United är redan klara på andraplatsen medan Watford, på 13:e plats, kan bli 10:a som bäst om de tar poäng mot United och andra resultat går deras väg. Spänningen är knappast olidlig men båda coacherna kommer vilja avsluta säsongen på bästa sätt. Ska Mourinho vända den negativa trenden från de senaste tre matcherna eller blir det en halvtråkig avslutning på säsongen för ”Red Devils”?

Hämta din välkomstbonus på upp till 2000 kronor hos Betser

Hemmalaget Manchester United:

Manchester United fick en fin start på säsongen och såg fram tills december ut att kunna utmana de ljusblå om titeln på riktigt. Efter derbyförlusten mot City i december var avståndet för stort och Peps mannar var aldrig hotade om titeln. Istället har Mourinho fokuserat på att kamma hem andraplatsen, något som man lyckades med efter förra omgången. Största positiva skillnaden från fjolårssäsongen för United är förmågan att besegra topplagen. Mot sämre lag har man fortfarande tappat enkla poäng.

Bortalaget Watford:

Watford har haft en stabil säsong och huserat i mitten största delen av säsongen. Tränaren Javi Garcia har lyckats med en ganska fin fotboll och det ser lovande ut inför nästa säsong. Kan Watford få in ytterligare lite spets har man faktiskt möjligheten att klättra ytterligare placeringar och på allvar hota om de sista Europaplatserna. Lyckas man kan man ta steg man bara för några år sedan trodde var helt omöjligt!

Så här tänker vi:

United ska vara det starkare laget och efter de tre senaste matchernas krampaktiga offensiv bör Mourinho formera en elva som vinner. Visst stundar en viktig FA-cup final mot Chelsea – en titel som är ett måste om inte säsongen ska ha med sig fiaskostämpeln. Vi tror United är mest taggade och väljer att spela på seger för Manchester United till oddset 1,40 hos Betser.

Vårt speltips: United besegrar Watford till oddset 1,40 hos Betser

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com