Manchester United vs Watford – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Efter den trista oavgjorda matchen mot Hull för ett tag sedan kunde de ta en ganska säker seger mot ett lag i stor kris nämligen Leicester och den matchen vann man med säkra 3-0. Nu har man inte förlorat på imponerande femton matcher det är bara ett smolk i bägaren och det är att sju av dessa femton matcher har slutat oavgjort.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Dessutom av de sju oavgjorda har sex av dem kommit framför hemmapubliken men som kan tilläggas så har man också vunnit fyra matcher vilket nog gör fansen relativt nöjda trots allt.

Bortalaget Watford

Trots att Watford har spelat mediokert under vinterhalvan så befinner man sig på en ganska bra plats i ligan. Nu är de tionde lag i Premier League och man har sköna 10 poäng ner till en eventuell nedflyttnings position längre fram. Tyvärr har man också tio poäng upp till sjuan Everton också så man sitter lite i ingenmansland.

Så här tänker vi

Vi tror att Manchester Uniteds form kommer att avgöra idag men vi väljer det mer spelvärda 2 eller 3 mål till oddset 2.10 hos LeoVegas

Vårt speltips:  2 eller 3 mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com