Manchester United vs West Bromwich – Premier League

old traffordJumbon åker till Manchester för ett tufft bortamöte på Theatre of Dreams. West Bromwich är i praktiken redan klara jumbos och får spela i Championship nästa år. Om det är att laget tappat Jonas Olsson eller andra anledningar låter vi vara osagt. Huvudsaken är i alla fall att säsongen varit under all kritik och föga skramlat ihop 21 poäng. United i sin tur ligger tvåa i tabellen och har god ligaform med sex raka vinster. Kommer den sjunde hemma på Old Trafford?

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget Manchester United:

Säsongen i sig har varit väldigt mycket upp och ner. Resultaten har delvis kommit och laget har goda chanser att behålla andraplatsen, vilket skulle innebära klubbens bästa ligaplacering sedan Sir Alex Ferguson lämnade. För att lyckas med det krävs det hemmaseger mot jumbon. Något United inte borde ha några större problem med då de har sex raka segrar i ligan och dessutom ställs mot ligans sämta lag på hemmaplan. Väljer Mourinho att vila spelare eller kommer han gå för storsegern? Förhoppningsvis slipper vi se en parkerad buss i alla fall.

Bortalaget West Bromwich:

Fansen på The Hawthorns har inte fått jubla särskilt mycket under 2018. Den anrika klubben kommer få spela i Championship för första gången sedan 2010 vilket är åtta år sedan. Laget har gjort minst mål i hela ligan med endast 26 stycken på 33 matcher. Innan krysset senast mot Swansea låg laget på 10 raka förluster vilket knappas ökat chanserna att ta sig ur nedflyttningsplatserna. Nu väntar en av säsongens tuffaste bortamatcher när laget åker till Old Trafford för möte med Englands mest framgångsrika klubb genom tiderna.

Så här tänker vi:

United är storfavoriter och har fått vila en vecka sedan senaste matchen. Vi tror United inte har några som helst problem att vinna matchen men väljer idag att köra ett målspel. Vi satsar på att United gör över 2,5 mål till oddset 1,97 hos LeoVegas.

Vårt speltips: United gör över 2,5 mål mot West Bromwich till oddset 1,97 hos LeoVegas

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com