Manchester United vs West Bromwich – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United fick en ganska behaglig resa sist de var ute innan det internationella avbrottet. Man vann över Middlesbrough med 3-1 på bortaplan vilket gör att hoppet fortfarande lever för att få spela Champions League nästa år.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Efter den vinsten kom vinsten över Rostov på hemmaplan med 1-0 vilket gör att man har gått vidare från Europa League fram till en kvartsfinalplats, så den här säsongen kan fortfarande bli en mycket bra säsong för Jose Murinho.

Bortalaget West Bromwich

West Bromwich tog en välförtjänt seger över Arsenal med 3-1 när man spelade förra gången och man lade sina förluster mot Everton och Crystal Palace bakom sig. De har nu vunnit fyra, spelat oavgjort två gånger och förlorat två matcher i de åtta bortamatcher man har spelat i Premier League.

Det gör att de nu befinner sig på en respektabel åttondeplats i Premier League. De är sju poäng bakom Everton som är precis ovanför dem.

Så här tänker vi

West Bromwich har bra målskytte och vi tror att om de kan få lite hjälp så vinner de den här matchen så vi spelar West Bromwich +1.5 mål till oddset 1.75 hos betsafe.com

Vårt speltips: West Bromwich +1.5 mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com