Manchester United vs West Bromwich – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United fick en ganska behaglig resa sist de var ute innan det internationella avbrottet. Man vann över Middlesbrough med 3-1 på bortaplan vilket gör att hoppet fortfarande lever för att få spela Champions League nästa år.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Efter den vinsten kom vinsten över Rostov på hemmaplan med 1-0 vilket gör att man har gått vidare från Europa League fram till en kvartsfinalplats, så den här säsongen kan fortfarande bli en mycket bra säsong för Jose Murinho.

Bortalaget West Bromwich

West Bromwich tog en välförtjänt seger över Arsenal med 3-1 när man spelade förra gången och man lade sina förluster mot Everton och Crystal Palace bakom sig. De har nu vunnit fyra, spelat oavgjort två gånger och förlorat två matcher i de åtta bortamatcher man har spelat i Premier League.

Det gör att de nu befinner sig på en respektabel åttondeplats i Premier League. De är sju poäng bakom Everton som är precis ovanför dem.

Så här tänker vi

West Bromwich har bra målskytte och vi tror att om de kan få lite hjälp så vinner de den här matchen så vi spelar West Bromwich +1.5 mål till oddset 1.75 hos betsafe.com

Vårt speltips: West Bromwich +1.5 mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar