Manchester United vs West Ham – Premier League

Efter gårdagens torsk mot Chelsea lär det vara ett revanschsuget United som tar emot West Ham på Old Trafford i jakten på direktplatsen till Champions League. Tack vare Leicesters förlust kliver United upp på fjärde plats om man tar poäng mot West Ham. En motståndare som inte har särskilt mycket att spela för efter två raka vinster och säker mark.

Hämta din välkomstbonus på 100 kr hos Betsson

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Manchester United

Ole Gunnar Solskjaer fick kritik för hur han mönstrade sin elva mot Chelsea. Förlust 1-3 visar att kritiken var befogad, men samtidigt borde vissa spelare därmed vara utvilade inför mötet mot West Ham. United har annars visat en strålande form efter uppehållet och har inte förlorat en enda match i ligaspelet sedan 20 januari. Nu tar en seger upp laget på fjärdeplatsen och visst vore det skönt för United att nå Champions League igen.

Bortalaget West Ham

West Ham såg länge ut att vara på väg ur Premier League och efter två matcher i juni såg det riktigt mörkt ut. Tre vinster (varav 2 raka) och en oavgjord på de fem senaste matcherna gör att man nu är sex poäng från nedflyttning och med två omgångar som återstår vågar vi påstå att laget är klara för ännu en säsong i Premier League. För dig som vill spela på matchen erbjuder Betsson mycket bra odds.

Så här tänker vi

Manchester United har gjort mycket bra ifrån sig sedan uppehållet med undantaget semifinalen mot Chelsea i FA-cupen. Därför känns det som att med fördel av hemmaplan mot ett bottenlag borde det bara kunna sluta på ett sätt. Vi tror United fixar segern men 1,26 har inget direkt spelvärde vilket oddsen visar. Därför spelar vi istället att United vinner båda halvlekarna och får upp oddset till 1,69 hos Betsson.

Vårt speltips: United vinner båda halvlekar till oddset 1,69 hos Betsson

Team Svenskbetting