Manchester United vs Zorya – Europe League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United vs ZoryaFör José Murinhos del har det varit en trist tid i Manchester United när laget tangerade hans förlustsvit med 3 matcher och det är något som inte hänt i hans karriär sedan han tränade Porto. Men därefter har man spelat bättre igen och man vann mot Northampton Town i Liga Cupen en match som man vann med 3-1.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Sedan vann man även mot Leicester i förra Premier League matchen med 4-1. Målen kom i första halvleken och laget såg ut att trivas för det var riktigt fart hos båda lagen men det var Manchester United som hade spelet och chanserna.

Bortalaget Zorya

För Zoryas del gick det bra mot en svår motståndare som Fenerbahce trots allt är. Matchen slutade 1-1 och det är säkert ett resultat som tränaren är mycket nöjd med. Detta är tredje gången som Zorya är med i Europaspelet men i de båda andra gångerna åkte man ut i kvalificeringsrundorna men i årets omgång är man fortfarande kvar och det är starkt gjort.

Man är i bra form med sex vunna matcher, tre oagjorda och en förlustmatch och med det resultatet ligger man på andraplats i ligan efter Shaktar Donetsk.

Så här tänker vi

Vi tror att Manchester United vinner matchen men att dom också släpper in ett mål och spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.85 hos betsafe.com

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar