Manchester United vs Zorya – Europe League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United vs ZoryaFör José Murinhos del har det varit en trist tid i Manchester United när laget tangerade hans förlustsvit med 3 matcher och det är något som inte hänt i hans karriär sedan han tränade Porto. Men därefter har man spelat bättre igen och man vann mot Northampton Town i Liga Cupen en match som man vann med 3-1.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Sedan vann man även mot Leicester i förra Premier League matchen med 4-1. Målen kom i första halvleken och laget såg ut att trivas för det var riktigt fart hos båda lagen men det var Manchester United som hade spelet och chanserna.

Bortalaget Zorya

För Zoryas del gick det bra mot en svår motståndare som Fenerbahce trots allt är. Matchen slutade 1-1 och det är säkert ett resultat som tränaren är mycket nöjd med. Detta är tredje gången som Zorya är med i Europaspelet men i de båda andra gångerna åkte man ut i kvalificeringsrundorna men i årets omgång är man fortfarande kvar och det är starkt gjort.

Man är i bra form med sex vunna matcher, tre oagjorda och en förlustmatch och med det resultatet ligger man på andraplats i ligan efter Shaktar Donetsk.

Så här tänker vi

Vi tror att Manchester United vinner matchen men att dom också släpper in ett mål och spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.85 hos betsafe.com

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com