Marocko vs Iran – Fotbolls-VM 2018

Marocko VMVM är i gång och det märks genom att vi faktiskt väljer att vara taggade på en match mellan Marocko och Iran. Två nationer som får ses som underdogs i grupp B, som även innehåller Portugal och Spanien. Båda lagen kommer med god form till VM, även om Marockos form är något alldeles extra

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget Marocko

Marocko har inte förlorat en fotbollsmatch på över ett år. På 18 matcher har man 14 segrar och fyra förluster. Ändå ligger allt prat på Portugal och Spanien i grupp B. Vill Marocko har möjligheten att skrälla sig förbi gruppen krävs det självklart en seger mot Iran, som får anses som ett av de svagare lagen i detta VM. Lagkaptenen för laget är den duktige mittbacken Benatia som leder sina trupper framåt. Håll ett extra öga på El Kaabi som gjort det väldigt bra under säsongen med många mål.

Bortalaget Iran

Vad finns det egentligen att säga om Iran? Laget överaskade många fotbollsfans världen över när man blev klara för VM. Laget var dock även med i Brasilien 2014 men gick inte vidare från gruppen. Det finns verkligen ingenting som talar för att man skulle lyckas gå vidare från gruppen, utan laget ska vara glada om man lyckas göra mål i turneringen. Iran kommer ta noll poäng detta VM vilket innebär att det blir en kort visit för för Trumps favoritland.

Så här tänker vi

Marocko har varit i löjligt bra form och tränaren har verkligen fått ordning på laget. I VM är man inte favoriter att ta sig till slutspel, tack vare den svåra gruppen, men mot Iran ska man inte ha några problem. Vi tror att Marocko tar hem segern till oddset 2,23 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Marocko besegrar Iran till oddset 2,23 hos LeoVegas

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com