Marocko vs Portugal – Oddstips VM 2022 Kvartsfinal

Marocko har varit den stora överraGoncalo Ramos Speltips Portugal kvartsfinal Vm 2022skningen i VM 2022 och är framme i sin första kvartsfinal någonsin. I åttondelsfinalen mot Spanien vann de efter en imponerande straffläggning och även om Spanien hade bollinnehavet hade Marocko full kontroll på matchen. För Portugal blev det rejäl islossning i åttondelsfinalen. De vann mot Schweiz med hela 6-1 och tog sig därför välförtjänt till kvartsfinal. Nu möter de dock ett mycket bättre försvar så det återstår att se om de har vad som krävs för ta sig vidare till semifinal.

Datum: 10 december 2022
Avspark: 16:00
Arena: Al Thumama Stadium (Doha)
Domare: F Tello (Argentina)

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Marocko har varit en positiv överraskning

Marocko har varit en stor positiv överraskning i detta VM-slutspel. De har imponerat stort och förtjänar att vara i kvartsfinal. Laget vann en tuff grupp före Kroatien, Belgien och Kanada. Spanien väntade i åttondelsfinal och där höll Marocko tätt i 120 minuter och kunde vinna en rafflande straffläggning. Nu återstår det att se om de kan slå ut Portugal också, ett Portugal som dock ser betydligt starkare ut än Spanien.

Portugal har imponerat

Portugals tränare valde att bänka Cristiano Ronaldo och istället satsa på den unge Gonçalo Ramos. Som belöning fick han ett hattrick av Benficas 21-årige anfallare. Portugal vann med hela 6-1 och imponerade stort. Förbundskaptenen har hyllats efteråt för det vågade draget och efter 6-1 är det svårt att inte stämma in i hyllningarna. Dock har det blivit en del rubriker kring Cristiano Ronaldo som lämnade planen efter matchen och inte firade med laget.

Portugal tar sig vidare

Skulle Marocko ta sig till semifinal är det den första afrikanska nationen att lyckas med detta. Oddsen hos svensk betting håller dock Portugal som ganska klara favoriter. Vi tror att Portugal är för starka och spelar de som segrare till oddset 1,67 hos Casumo.

Vårt speltips: Portugal vinner mot Marocko under ordinarie tid till oddset 1,67 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller