Marocko vs Spanien – Speltips VM 2022 Åttondelsfinal

Marocko hMarocko speltips VM 2022 åttondelsfinal Spanienar varit den stora positiva överraskningen i detta VM efter att de mot alla odds vann sin grupp före såväl Belgien som Kroatien. Att då få ett Spanien i åttondelsfinal kan inte kännas allt för roligt, framförallt inte som Spanien förlorade sin sista match mot Japan i gruppspelet i vad vissa anser vara en läggmatch. Har Marocko ytterligare en skräll i sig eller hur kommer det att sluta när Spanien står för motståndet. Räkna i alla fall med en rafflande duell i Al Rayyan under måndagseftermiddagen.

Datum: 6 december 2022
Avspark: 16:00
Arena: Education City Stadium (Al Rayyan)

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Marocko hoppas ha en skräll till i sig

Även om många inte hade trott på Marocko inför turneringen är det helt klart välförtjänt att laget är i åttondelsfinal. De har ett oerhört starkt lag på förhand och har vunnit mot såväl Belgien som Kanada samtidigt som de också tog poäng mot regerande VM-finalisten Kroatien. Nu kommer det att bli minst lika tufft när Spanien står för motståndet. Oddsen hos svensk betting talar för Spanien men Marocko blir att räkna med.

Spanien är överskattade

Det spanska laget inledde turneringen med att vinna mot Costa Rica med hela 7-0 men därefter har de spelat 1-1 mot Tyskland och i sista matchen förlorade de mot Japan. Cynikerna menar att Spanien la sig i sista matchen för att dels slippa Kroatien i åttondelsfinalen men också för att Tyskland skulle bli utslagna. Men oavsett väntar Portugal i en eventuell kvartsfinal och även om Marocko på pappret är lättare en Kroatien blir det ingen enkel match för de överskattade spanjorerna.

Marocko överraskar

Det brukar bli jämnt när lagen möts och Marocko har något på gång. Spanien är favoriter men vi tror Marocko kan ta sig vidare, även om det kan bli så att det krävs förlängning i åttondelsfinalen av VM 2022. Vi tror Marocko har vad som krävs och spelar därför Marocko att gå till kvartsfinal till oddset 3,75 hos ComeOn.

Vårt speltips: Marocko går vidare till kvartsfinal till oddset 3,74 hos ComeOn.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller