Marseille vs Atletico Madrid – Europa League Final

logga Europa LeagueImorgon smäller det när det är dags för final i Europa League mellan turneringens överraskning Marseille och väntade finallaget Atletico Madrid. Vägen till finalen har sett olika ut från båda klubbarna som dock förtjänar att vara där bägge två. Spelplatsen är på Parc Olympique Lyonnais i franska Lyon vilket innebär att Marseille i alla fall är kvar i sitt hemland. Eftersom Spanien ligger precis bredvid blir det dock knappast någon Jetlag för Atletico Madrid.

Hämta din välkostbonus på upp till 2000 kronor hos Betser

Hemmalaget Marseille

Marseille har gått bra i den franska ligan och har med en omgång kvar fortfarande en teoretisk chans att nå andraplatsen även om en storseger krävs i sista matchen samtidigt som Monaco förlorar. I slutspelet började man med att slå ut Braga innan man vann mot Athletic Bilbao i åttondelsfinalen. Därefter har man avverkat de båda Red Bull-klubbarna Leipzig och Salzburg i kvarts- respektive semifinal. Nu måste man dock stå för en dunderprestation om man ska besegra Atletico Madrid.

Bortalaget Atletico Madrid

Atletico Madrid har som vanligt varit med i toppen i La Liga men Barcelona har varit snäppet vassare och tog hem serien ganska komfortabelt. Med en omgång kvar har man dock antagonisten Real Madrid bakom sig med tre poäng och så länge man gör jobbet mot Eibar i sista omgången behåller man plats två i tabellen. Fokus ligger nog dock först och främst på morgondagens match mot Marseille som kan bli en efterlängtad Europeisk titel. Laget har varit i två finaler i Champions League de senaste åren men förlorade båda mot Real Madrid.

Så här tänker vi

Atletico är vassare än Marseille och lär dessutom vara otroligt sugna på en titel efter de bägge förlusterna i finalen till Champions League mot Real. Skulle man förlora ännu en gång börjar ett spöke dyka upp men vi tror inte det behöver gå så långt. Vi väljer att spela på seger för Atletico Madrid till oddset 1,95 hos Betser.

Vårt speltips: Atletico Madrid vinner Europa League-finalen till oddset 1,95 hos Betser.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com