Mexico vs Honduras – Speltips Gold Cup

Sommaren 2023 inneChucky Mexico Hondurashåller generellt inte några spännande mästerskap för herrar men som tur är spelas Gold Cup för de bästa lagen i Nordamerika och Centralamerika. Turneringen spelas i USA och det är värdnationen som tillsammans med Mexiko är favoriter till titeln. Mexiko misslyckades med att gå vidare från gruppspelet i VM 2022 för första gången på 24 år. Nu är det dags för ett nytt mästerskap och en premiär mot Honduras. Får Mexiko en fin start på turneringen där endast guld räknas?

Datum: 26 juni 2023
Avspark: 02:00
Arena: NRG Stadium (Houston)

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Gold Cup

Mexiko är favoriter enligt oddsen 

Tittar vi på oddsen hos svensk betting är det Mexiko som är klara favoriter. De har ett bra lag som inte ska ha några problem att besegra Honduras. Mexiko har bytt tränare två gånger sedan VM-uttåget och nu är det upp till Jaime Lozana att försöka få rätt på denna skuta. Det finns helt klart skickliga spelare i laget men samtidigt går det inte att komma ifrån att resultaten det senaste halvåret varit miserabla. 0-3 mot USA i Nations League var en stor besvikelse.

Honduras hoppas på att överraska

Honduras har en seger på de fem senaste landskamperna och inte mycket talar för att det skulle bli seger här. Laget föll mot Kanada senast i Nations League med 1-4 och förlorade i en träningsmatch mot Venezuela senast. Det finns några skickliga spelare men inte mycket talar för att det räcker mot ett motiverat Mexiko. 

Mexiko vinner premiären

Mexiko ska inte ha några problem att vinna premiären av Gold Cup mot Honduras. Nationen är storfavoriter enligt oddsen hos svensk betting att ta sig vidare som gruppetta då Haiti och Qatar är gruppens andra lag. Vi tror att Mexiko vinner mot Honduras och spelar detta till oddset 1,65 hos Expekt.

Vårt speltips: Mexiko vinner mot Honduras till oddset 1,65 hos Expekt.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Gold Cup