Mexiko vs Honduras – VM Kval

Hemmalaget Mexico

Mexiko vs HondurasMexikos facit så här långt är idel segrar om nu är man i praktiken klara för VM i Ryssland om inget oväntat händer. Men i fredags var man tvungen att köra ner näven i byxan och ta i för man lång under mot El Salvador men till slut lyckades man ta segern med 3-1.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Mexiko har bara en förlust på 24 internationella matcher även om dom säkert hade tagit fler förluster än att förlora just mot Chile i Copa de America med hela 7-0. Otroligt resultat med tanke på hur bra och jämna Mexiko har varit både före och efter den matchen.

Bortalaget Honduras

Honduras kommer inte bjuda samma motstånd som Chile i dagens match och med tanke att dom bara behöver spela oavgjort för att också ha säkrat sin plats till VM så lär man inte ta i från hälarna idag.

Men vid en förlust så väntar en mycket nervös och osäker match mot Kanada. Kanada som man slog förra veckan med 2-1 men som inte ingav ett helgjutet och säkert intryck av Honduras. Som säkert vill slippa oroa sig för en ny match mot just Kanada.

Så här tänker vi

Vi tror att Honduras får koncentrera sig på att möta Kanada trots allt för vi spelar Seger för Mexiko till oddset 1.56 hos LeoVegas

Vi spelar: Seger för Mexiko hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar