Mexiko vs Irland – Vänskapsmatch

Hemmalaget Mexiko

Mexiko förlorade vänskapsmatchen mot Kroatien i söndags men trots det har dem anledning att fira. När Javier Hernandez gjorde sitt mål gick han också upp i ledningen för skytteligan i Mexiko med sina 47 mål  på endast 91 matcher. Grattis till Javier Hernandez och kanske kan detta få laget att spela lite extra bra idag. Han spelar till vardags i Bayer Leverkusen och det är han som återigen kommer att leda anfallet tillsammans med Giovani Santos och Carlos Vela.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Tillsammans med de namnkunniga spelarna Rafael Marquez och Guillermo Ochoa har Mexiko ett spännande lag med otroligt mycket rutin men också anfallskvalité som bör kunna ta dem långt i turneringarna. Förlusten mot Kroaten var den första på nio matcher vilket visar på hur bra man är just nu.

Bortalaget Irland

Om det finns rutin och skicklighet i mängder hos det mexikanska laget så är förhållandena de rakt motsatta hos Irland. De har två stycken spelare med fler än 20 landslagsmatcher under bältet. Men saknas rutin och erfarenhet så kan det ersättas med entusiasm och Irland har inte spelat dåligt. Formen just nu är fyra vinster, två oavgjorda och endast en förlust på de senaste sju matcherna. Irland kommer att spela hårt och fysiskt med koncentration på sitt försvarsspel och att försöka kontra in några mål.

Så här tänker vi

Mexikos rutin och erfarenhet kommer fälla avgörandet idag och det är ingen tillfällighet att Irland är inbjudna till Mexiko efter deras förlust mot Kroatien. Vi väljer att spela Mexiko -1 mål till oddset 2.10 hos Unibet

Vårt speltips: Mexiko -1 mål till oddset 2.10 hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com