Mexiko vs Irland – Vänskapsmatch

Hemmalaget Mexiko

Mexiko förlorade vänskapsmatchen mot Kroatien i söndags men trots det har dem anledning att fira. När Javier Hernandez gjorde sitt mål gick han också upp i ledningen för skytteligan i Mexiko med sina 47 mål  på endast 91 matcher. Grattis till Javier Hernandez och kanske kan detta få laget att spela lite extra bra idag. Han spelar till vardags i Bayer Leverkusen och det är han som återigen kommer att leda anfallet tillsammans med Giovani Santos och Carlos Vela.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Tillsammans med de namnkunniga spelarna Rafael Marquez och Guillermo Ochoa har Mexiko ett spännande lag med otroligt mycket rutin men också anfallskvalité som bör kunna ta dem långt i turneringarna. Förlusten mot Kroaten var den första på nio matcher vilket visar på hur bra man är just nu.

Bortalaget Irland

Om det finns rutin och skicklighet i mängder hos det mexikanska laget så är förhållandena de rakt motsatta hos Irland. De har två stycken spelare med fler än 20 landslagsmatcher under bältet. Men saknas rutin och erfarenhet så kan det ersättas med entusiasm och Irland har inte spelat dåligt. Formen just nu är fyra vinster, två oavgjorda och endast en förlust på de senaste sju matcherna. Irland kommer att spela hårt och fysiskt med koncentration på sitt försvarsspel och att försöka kontra in några mål.

Så här tänker vi

Mexikos rutin och erfarenhet kommer fälla avgörandet idag och det är ingen tillfällighet att Irland är inbjudna till Mexiko efter deras förlust mot Kroatien. Vi väljer att spela Mexiko -1 mål till oddset 2.10 hos Unibet

Vårt speltips: Mexiko -1 mål till oddset 2.10 hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar