Mexiko vs Jamaica – Guld Cupen

Hemmalaget Mexiko

Guld Cupen är inte en så känd cup men många lag har spelat den och en del tränare ser det som bra träning inför kommande uppdrag. Matcherna spelas i varma San Antonio i Texas. Mexikos andra laguppställning kunde till slut vinna den inledande matchen mot El Salvador och kanske var resultatet målmässigt sett lite väl bra. Anfallsspelet stämde bra men det var i försvarsspelet som man såg de uppenbara blottorna som laget hade bakåt.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Återstår att se om Mexikos tränare återigen laborerar med laguppställningen men inför matchen är Mexiko favoriter trots sina brister i försvarsspelet, som mot El Salvador senast. Laguppställningen som är nykomponerad från den vi är vana med att se så var anfallsspelet helt klart bra och de klarade sig utan några som helst problem.

Bortalaget Jamaica

Även Jamaica fick en bra start på cupen med en enkel tvåmåls seger över Curacao. Curacao var dock inte ofarliga i sina anfall och Jamaica skall nog vara glada över att kunna hålla rent och klara sig från att släppa in något mål. Jamaica kommer att trivas bättre i dagens match då de kan gå på kontringar vilket passar dem mycket bättre.

Så här tänker vi

Trots att Mexiko är favoriter i dagens match kan vi inte riktigt lita på deras ganska dåliga försvarsspel utan väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.15 hos Comeon

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com