Mexiko vs Jamaica – Guld Cupen

Hemmalaget Mexiko

Guld Cupen är inte en så känd cup men många lag har spelat den och en del tränare ser det som bra träning inför kommande uppdrag. Matcherna spelas i varma San Antonio i Texas. Mexikos andra laguppställning kunde till slut vinna den inledande matchen mot El Salvador och kanske var resultatet målmässigt sett lite väl bra. Anfallsspelet stämde bra men det var i försvarsspelet som man såg de uppenbara blottorna som laget hade bakåt.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Återstår att se om Mexikos tränare återigen laborerar med laguppställningen men inför matchen är Mexiko favoriter trots sina brister i försvarsspelet, som mot El Salvador senast. Laguppställningen som är nykomponerad från den vi är vana med att se så var anfallsspelet helt klart bra och de klarade sig utan några som helst problem.

Bortalaget Jamaica

Även Jamaica fick en bra start på cupen med en enkel tvåmåls seger över Curacao. Curacao var dock inte ofarliga i sina anfall och Jamaica skall nog vara glada över att kunna hålla rent och klara sig från att släppa in något mål. Jamaica kommer att trivas bättre i dagens match då de kan gå på kontringar vilket passar dem mycket bättre.

Så här tänker vi

Trots att Mexiko är favoriter i dagens match kan vi inte riktigt lita på deras ganska dåliga försvarsspel utan väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.15 hos Comeon

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar