Mexiko vs Nya Zeeland – Confederations Cup

Hemmalaget Mexiko

Efter en mycket dramatisk sista kvart lyckades Mexiko kämpa sig tillbaka två gånger till ett oavgjort resultat mot Europamästarna Portugal. Javier Hernandez var naturligtvis sin vana trogen sugen på mål och gjorde Mexikos första. Sedan gjorde Cedric ledningsmålet för Portugal och Javier Hernandez mål såg ut att vara för intet. Men Mexikos försvarare Hector Moreno hade andra tankar när han gjorde mål på övertid och matchen slutade 2-2.

Detta var utan tvekan en mycket svår match för Mexiko och alla anser säkert att dagens match skall vara mycket enklare för laget. Mexikos lag är på pappret mycket starkare med många stjärnor såsom nämnda Javier Hernandez, Andres Guardado, Carlos Vela och Jonathan dos Santos parat med de försvarare som Mexiko har i sin backlinje som också har lång erfarenhet.

Bortalaget Nya Zeeland

Uppförsbacken är stor i den här matchen för Nya Zeeland och kanske skall dem bara parkera bussen framför mål och hoppas på ett 0-0 resultat. I matchen mot Ryssland såg laget mycket svagt ut och de lyckades inte freda sig särskilt väl. Kanske kommer det inte att räcka med bussen framför mål utan dem kommer nog att behöva en rejäl portion tur också för att få med sig några poäng från den här matchen.

Så här tänker vi

Eftersom Mexiko kommer att vara överlägsna Nya Zeeland på alla fronter har vi valt att spela Mexiko -2 mål till oddset 1.75 hos Redbet.

Vårt speltips: Mexiko -2 mål till oddset 1.75 hos Redbet

Lämna en kommentar