Mexiko vs Nya Zeeland – Confederations Cup

Hemmalaget Mexiko

Efter en mycket dramatisk sista kvart lyckades Mexiko kämpa sig tillbaka två gånger till ett oavgjort resultat mot Europamästarna Portugal. Javier Hernandez var naturligtvis sin vana trogen sugen på mål och gjorde Mexikos första. Sedan gjorde Cedric ledningsmålet för Portugal och Javier Hernandez mål såg ut att vara för intet. Men Mexikos försvarare Hector Moreno hade andra tankar när han gjorde mål på övertid och matchen slutade 2-2.

Detta var utan tvekan en mycket svår match för Mexiko och alla anser säkert att dagens match skall vara mycket enklare för laget. Mexikos lag är på pappret mycket starkare med många stjärnor såsom nämnda Javier Hernandez, Andres Guardado, Carlos Vela och Jonathan dos Santos parat med de försvarare som Mexiko har i sin backlinje som också har lång erfarenhet.

Bortalaget Nya Zeeland

Uppförsbacken är stor i den här matchen för Nya Zeeland och kanske skall dem bara parkera bussen framför mål och hoppas på ett 0-0 resultat. I matchen mot Ryssland såg laget mycket svagt ut och de lyckades inte freda sig särskilt väl. Kanske kommer det inte att räcka med bussen framför mål utan dem kommer nog att behöva en rejäl portion tur också för att få med sig några poäng från den här matchen.

Så här tänker vi

Eftersom Mexiko kommer att vara överlägsna Nya Zeeland på alla fronter har vi valt att spela Mexiko -2 mål till oddset 1.75 hos Redbet.

Vårt speltips: Mexiko -2 mål till oddset 1.75 hos Redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com