Mexiko vs Panama – Speltips Gold Cup

Det har blivit dags för en rafflande fMexiko vs Panama - Speltips Gold Cupinal i Gold Cup när Mexiko och Panama drabbar samman. Ska Mexiko ta sin nionde seger i turneringen eller kommer det att bli Panama som står för ytterligare en skräll? Räkna med galet stöd för Mexiko i Los Angeles under finalen som kan bli något utöver det vanliga. Vem har vad som krävs för att lyfta den åtråvärda pokalen? 

Datum: 17 juli 2023
Avspark: 01:30
Arena: SoFi Stadium (Los Angeles)
Domare: S Martinez (Honduras)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på Gold Cup

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Mexiko är favoriter

Om vi tittar på oddsen hos svensk betting är det Mexiko som är klara favoriter. Med undantag för den sista gruppspelsmatchen mot Qatar har de övertygat stort i turneringen. I kvartsfinalen vann de först mot Costa Rica med 2-0 innan de slog ut Jamaica i semifinalen i 3-0. De har blivit bättre och bättre under turneringens gång och endast släppt in två mål under mästerskapet. Får de lyfta pokalen för nionde gången?

Panama har överraskat

Inte var vi många som trodde Panama skulle nå final men de tog sig obesegrade genom gruppspelet som segrare. I kvartsfinalen mot Qatar körde de över sin motståndare och vann med 4-0. I semifinalen mot USA skulle det bli en rafflande dramatik. Efter 0-0 under ordinarie tid och 1-1 i förlängningen väntade straffar. Där skulle Panama visa sig vara starkare och får därför spela sin första final någonsin i Gold Cup.

Mexiko vinner guldet

Mexiko och Panama möttes i kvalet till VM där Mexiko gick segrande ur den senaste matchen mellan lagen. De vann också när lagen möttes i Nations League den 19:e juni. Vi får gå tillbaka till 2013 för att hitta en vinst för Panama mot Mexiko. Nu tror vi att Mexiko vinner matchen till odds 1,65 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Mexiko vinner mot Panama till odds 1,65 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på Gold Cup

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller