Mexiko vs Tyskland – U20 VM

Hemmalaget Mexiko

Mexiko har blandat och gett under kvalificeringen till VM och de ser ibland inte helt samspelta ut. I dagens match är det kniven mot strupen när man möter Tyskland efter att ha spelat sämre i premiärmatcherna. Mexiko var när att förlora mot Vanuatu när man tappade en 2-0 ledning till 2-2 men då klev Edson Alvarez in och rädda laget genom att göra 3-2.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu fick man med sig tre poäng mot Vanuatu men de borde passat på och gjort värdefulla mål för att skapa målskillnad som kan komma att behövas i sluttampen.  Idag måste försvarsspelet vara på topp om man vill få med sig några poäng mot tyskarna.

Bortalaget Tyskland

För Tyskland gick det ännu sämre då de förlorade med hela 0-2 mot Venezuela. Nu kommer Tyskland med ett på förhand svagare lag än man har haft på länge. Dock så var man storfavoriter inför Venezuela matchen. Kan de inte ta tre poäng idag ser det riktigt mörkt ut för tyskarna. Tyskland känns lite överskattade och i sportens värld kan man inte leva på gamla meriter.

Tyskland hade bra anfall mot Venezuela och kan de bara fortsätta anfalla samtidigt som Mexiko spelar ett miserabelt försvarsspel som de gjorde mot Vanuatu kan det kanske bli tre poäng för Tyskland.

Så här tänker vi

Två lag som gillar att anfalla och tänka mindre på försvarsspelet gör att vi väljer att spela Över 2.5 mål till oddset 1.91 hos Betser

Vårt speltips: Över 2.5 mål hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com