Mexiko vs Tyskland – U20 VM

Hemmalaget Mexiko

Mexiko har blandat och gett under kvalificeringen till VM och de ser ibland inte helt samspelta ut. I dagens match är det kniven mot strupen när man möter Tyskland efter att ha spelat sämre i premiärmatcherna. Mexiko var när att förlora mot Vanuatu när man tappade en 2-0 ledning till 2-2 men då klev Edson Alvarez in och rädda laget genom att göra 3-2.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu fick man med sig tre poäng mot Vanuatu men de borde passat på och gjort värdefulla mål för att skapa målskillnad som kan komma att behövas i sluttampen.  Idag måste försvarsspelet vara på topp om man vill få med sig några poäng mot tyskarna.

Bortalaget Tyskland

För Tyskland gick det ännu sämre då de förlorade med hela 0-2 mot Venezuela. Nu kommer Tyskland med ett på förhand svagare lag än man har haft på länge. Dock så var man storfavoriter inför Venezuela matchen. Kan de inte ta tre poäng idag ser det riktigt mörkt ut för tyskarna. Tyskland känns lite överskattade och i sportens värld kan man inte leva på gamla meriter.

Tyskland hade bra anfall mot Venezuela och kan de bara fortsätta anfalla samtidigt som Mexiko spelar ett miserabelt försvarsspel som de gjorde mot Vanuatu kan det kanske bli tre poäng för Tyskland.

Så här tänker vi

Två lag som gillar att anfalla och tänka mindre på försvarsspelet gör att vi väljer att spela Över 2.5 mål till oddset 1.91 hos Betser

Vårt speltips: Över 2.5 mål hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar