Mexiko vs Uruguay – Speltips Träningslandskamp

De två nationerna fortsätter uppladdningen inför Copa América och det kommer säkerligen att bli en spännande drabbning på Empower Field at Mile High i Denver, Colorado. Oddsen hos svenska spelbolag tror på en jämn drabbning och det var inget av lagen som blomstrade i sina senaste träningsmatch. Mexiko lyckades besegra Bolivia med 1-0 medan Uruguay endast fick 0-0 mot Costa Rica. Vem har vad som krävs för att ta en seger och skaffa sig självförtroende inför sommarens stora fotbollsturnering? 

  • Datum: 6 juni 2024
  • Avspark: 03:00
  • Arena: Empower Field at Mile High i Denver, Colorado

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på träningsmatchen

Mexiko har rustat om truppen

Jaime Lozano har verkligen skakat om nationen med sin uttagning till Copa America. Han inledde med att vinna CONCACAF Gold Cup 2023 men lyckades inte ta titeln i Nations League då man föll mot USA i finalen. I träningsmatchen mot Bolivia var det Tijuanas Alvarez som gjorde matchens enda mål. Men Mexiko imponerade inte spelmässigt och måste prestera betydligt bättre mot Uruguay. Mycket av lagets hjärta är inte uttaget när varken Lozano eller Ochoa finns med i truppen. Jaime Lozana satsar på ett ungt lag som ska vara redo till hemma-VM 2026. 

Uruguay är starka defensivt

Uruguay hade långt ifrån sitt bästa lag när man mötte Costa Rica senast. Tränaren Bielsa valde att lufta laget rejält och gjorde hela fem byten i andra halvlek. Försvarsmässigt var det en fin insats då man höll nollan. Men man var en straffmiss från att förlora matchen men målvakten Rodriguez stod för en fin räddning. Nu återstår det att se om de kan hitta rätt till Copa America. Laget har två träningslandskamper innan premiären mot Panama den 23 juni. Hinner Bielsa få rätt på offensiven tills dess eller ska Uruguay försvara sig till framgång?

Blir en målsnål historia

För den neutrale åskådaren tror vi inte att det blir någon höjdarmatch när de båda lagen möts i USA inför Copa America. Varken Mexiko eller Uruguay har hittat rätt i offensiven. Bägge lagen höll nollan i sin senaste match och det vore inte förvånande om det blir en målsnål match i Denver mellan de båda lagen. Av denna anledning väljer vi att spela under 2,5 mål till odds 1,73 hos Betsson. 

Vårt oddstips: Under 2,5 mål til odds 1,73 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på träningsmatchen